term ID:
parent cat ID:49
parent cat ID 1:3
post ID:47370
category_3 #e62e2e

Édes hógolyók: házi készítésű Raffaello

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Édes hógolyók: házi készítésű Raffaello

Myreille - Publikálva:

Csak 7 hozzávaló, 10 perc munka és télen-nyáron “havas” édes falatokkal lesz tele a tányér. Ellenállhatatlan csábítás!

Édes hógolyók: házi készítésű Raffaello/Fotó: Myreille

Édes hógolyók: házi készítésű Raffaello/Fotó: Myreille

 

Édes hógolyók –  házi készítésű Raffaello recept

Hozzávalók: 1 púpos evőkanál liszt 2 evőkanál kristálycukor 20 g vaníliás cukor 1 dl tej 0,5 dl tejszín (helyettesíthető tejjel) 5 dkg vaj 15 dkg kókuszreszelék

A legnagyobb kísértés télen és nyáron/Fotó: Myreille

A legnagyobb kísértés télen és nyáron/Fotó: Myreille

Egy kisebb lábasban a cukrot, vaníliás cukrot és a lisztet összekeverem, ezután simára keverem a tejjel és a tejszínnel és állandó kevergetés mellett felfőzöm.

Leveszem a “lángról” és azon nyomban belekeverem a hideg vajat. Folyamatosan keverem, amíg a massza fel nem veszi a vajat.

A kókuszreszelékből kiveszek 2 evőkanálnyit, majd ebbe forgatom bele a falatnyi golyókat, a többit a krémhez keverem. Ekkora már langyosra is hűl és lehet is formázni.

Egyetlen hibája, hogy túl gyakran rájárok.  

Összegzés
recipe image
Recept
Édes hógolyók –  házi készítésű Raffaello recept
Szerző
Dátum
Előkészítés
Sütés/Főzés

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra