Báthory u. 17.

Myreille

Azt a küldetést találtam ki, hogy elmegyek a Báthory u. 17-hez és megnézem, ma hogyan “fest” a kapualj, amit Mácsai István 1987-ben megfestett. Szerencsém volt, mert egy néni után be tudtam surranni, sőt, találtam kukát is, amit csak a “helyére” kellett vonszolnom. Sorvezetőt nem vittem, emlékezetből dolgoztam. Nem volt nehéz, mert a kopott és foszlott kapualj számomra ragyogott, és ott volt a Dáma szelleme is.

macsai_istvan_bathory-u-17_1987

Mácsai István: Báthory u. 17. (1987) (fotó: Kieselbach Galéria)

macsaiutan

Báthory u. 17. (fotó: Myreille)

Kapcsolódó cikkek:

Nyomtatás

Cikkeket csak regisztrált felhasználok tudnak elmenteni! Regisztrálj most!

Visszaugrás a navigációra

Szólj hozzá!

4 hozzászólás a “Báthory u. 17.” című cikkhez.

 1. Évi szerint:

  Ez ismerős, mintha az előző helyen említetted volna már :) Én is rendszeres olvasóként látogattam ide, jó alakulgatást Nektek! Remélem azért nem szünik meg a másik, mert nagyon rászoktam, ‘Bibliám’ lett személy szerint, függő vagyok :$ :) Szép estét, napot!

  VálaszVálasz
 2. Myreille szerint:

  Szia Évi!

  Igen, volt már, mert ez a festmény-fénykép ötlet korábban jutott eszembe, viszont inkább a moksha.hu-n szeretném csinálni, ezért áttettem ide is, hogy a későbbiekben teljes legyen a sorozat. Mindenképpen lesznek a myreille.hu-ról átvett dolgok, pl. receptek is és az utazásos anyagok is, mert szeretném jól rendszerezni a régi dolgokat, fényképeket is.

  VálaszVálasz
 3. Évi szerint:

  :) Na akkor lesz munka! Végülis igen, úgy a jó, ha egy helyen vannak ;) Szeretem a képeidet, csak így tovább :)

  VálaszVálasz
 4. kovács Andrea szerint:

  Kedves Myreille!!! Nagyon örülök,hogy itt lehetek és olvashatlak,a Végtelen sikítást is imádom…. Nagyon klassz kis pasi a fiatok,köszönjük a fotót róla. Te,Myreille, én már szeretnélek Téged is látni.))) Mondjuk ezzel az új kócossal.))))

  VálaszVálasz

Szólj hozzá

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra