Mimó és Csipek – Kincskereső küldetés

Publikálva:

Mimó és Csipek másként jó, másként szerethető, mint vártam, ám ettől függetlenül igen érdemes arra, hogy a gyerekekkel együtt felfedezzük.

Elmer

David McKee: Elmer, a kockás elefánt

Publikálva:

Elmert hírből már ismertük, de még éppen időben találkoztunk vele. Elmer, kockás, elefánt, csoda kedves és végtelenül tanulságos.

Maurice Sendak: Ahol a vadak várnak

Publikálva:

Szinte napra pontosan 8 évvel ezelőtt hallottam először erről a könyvről és azonnal megszerettem. Megértem, hogy Barack Obama kedvenc gyerekkönyveinek egyike. Ott a helye a könyvespolcon.

Julia Donaldson – A bandita patkány

Publikálva:

Julia Donaldson könyvei akkor is a fiaim kedvencei, ha már kezdenek kinőni a kemény lapos könyvekből. A bandita patkány egész váratlan meglepetést tartogatott.

Eszes róka meséi: Hogyan születnek a csillagok?

Publikálva:

Farkas Róbert mesekönyve az Első könyvem az univerzumról először angolul és közösségi finanszírozásban jelent meg, most azonban már magyarul is olvasható.

Hová bújt? Keresd meg! – Állatok a farmon

Publikálva:

Itthon őrült sikere volt a Hová bújt? Keresd meg! első kötetének, így nem lepett meg, hogy a gyerekeim a farmos újabb kötetre is lelkesen rávetették magukat.

Ismerkedj meg Dixivel és Ottóval!

Publikálva:

“Dudás Dixi mindig kész a kalandra, egyetlen kihívásra se mondana nemet.” Barátja és tettestársa Ottó.

Magas mohatartalommal: A Kuflik és a Mohamanyi

Publikálva:

Legnagyobb örömünkre ez a tavasz elhozta Dániel András hatodik kuflis könyvét. Nem mellesleg az is kiderül, hogyan kell Fityircet gyűjteni.

Visszaugrás a navigációra