művház

Ha nagy leszek, szoftvertesztelő leszek…

Publikálva:

Ha van álomcsapat a kortárs gyerekirodalomban, akkor egyértelműen az egyik Varró Dániel és Baranyai (B) András párosa, akik most jelenünket és jövőnket meghatározó, 12 foglalkozást mutatnak be versesen, szellemesen.

művház

Tanítsd a gyerekedet az önismeretre!

Publikálva:

Furcsa dolog a gyereknevelés: elnőtt fejjel hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy mi tudjuk, mi kell a gyerekünknek. De valóban tudjuk, hogy ki ő?

művház

Kannácska királykisasszony (mozgalmas élete)

Publikálva:

A királykisasszonyok élete egyrészt csupa móka és nevetés, amúgy pedig rengeteg feladat: meg kell tanulni integetni, malacot kell menteni és még beszédet is kell tartani.

művház

Marco és Mirkó kalandjai

Publikálva:

Engem már a gondolat kikészít, hogy két széllelbélelt kölyök kalapáccsal hadonászik, szerencsére Gianni Rodari nem küzdött félelmekkel, remek mesét írt.

művház

Hagyd abba a rasszizmust! Sokfélék vagyunk!

Publikálva:

Bármilyen fájdalmas, de mi szülők (és a szűkebb-tágabb környezet) neveljük rasszizmusra a gyerekeket. Tudatos és határozott döntés kell ahhoz, hogy változzunk és ne így legyen!

művház

Sündör és Niru – Sündör nyomában

Publikálva:

Niru halk szavú, bizonytalan, Sündör viszont folyton beszél és mindig tudja, mit akar. Sündör fényekre vadászik, Niru zajokat gyűjt. Egy nagy azonban Sündör eltűnik és Niru elindul, hogy megkeresse a barátját.

művház

Kukkants bele és feltárul a világ!

Publikálva:

A Szeméttelepen történtek után kíváncsian vettük a kezünkbe az újabb négy kötetet a Kukkants bele! sorozatból. Hajók, számok, időjárás és érdekességek.

művház

Barangold be a világot egy karosszékből!

Publikálva:

A Világlátó térképkönyv dacol az útvonaltervezők és a valós idejű közlekedési adatok hatalmával, és csodás barangolásra csábít a Föld körül. Van, ami még sincs az interneten!

művház

A földimalac, aki semmiben sem volt biztos

Publikálva:

Jill Tomlinson állatos sorozatának az utolsó kötete jelent meg: Pim, a földimalac most született és arra próbál rájönni, mit is jelent földimalacnak lenni.

pontmost

Amíg repülünk

Publikálva:

Az Amíg utazunk és az Amíg zötyögünk után hamarosan megjelenik Gévai Csilla és Baranyai (b) András népszerű sorozatának következő kötete az Amíg repülünk. Lapozz bele a könyvbe és olvasd el az első fejezetet!

művház

Hercegnős mese nem csak kislányoknak

Publikálva:

Milyen az a szerelmi történet, amit egy apa mesél a fiának és hercegnő is szerepel benne? Természetesen tökéletes és roppant szórakoztató.

Visszaugrás a navigációra