Zeusz és bandája - görög mitológia újratöltve

Zeusz és bandája – Görög mitológia újratöltve

Publikálva:

Az íróasztalomra tettem Frank Schwiegertől a Zeusz és bandáját. Aztán azt vettem észre, hogy már nincs az asztalomon, hanem Zsombi olvassa. Miniinterjúban faggattam a fiam a könyvről.

Neil Patrick Harris: A különc varázsló

Publikálva:

Egy jó cím már félsiker. A különc varázsló pedig olyan cím, ami miatt a tízéves gyerekem a kezébe vette a könyvet, majd le se tette.

Matt Haig: A lány, aki megmenti a karácsonyt

Publikálva:

Ahol A fiú, akit karácsonynak hívnak véget ért, ott kezdődik A lány, aki megmenti a karácsonyt. Ha tavaly kihagytad, most két Matt Haig könyv kerülhet a karácsonyfa alá.

Christmasaurus – Dínót kérek karácsonyra!

Publikálva:

Az Északi Sarkon a manók kiásnak egy nagyon-nagyon régi tojást. A Mikulás pedig levelet kap egy Trundli Vili nevű kisfiútól, aki szeretne egy dinoszauruszt. Ez nem lehet véletlen!

A legjobb Star Wars könyv: Jedi Akadémia

Publikálva:

Mi történik azzal a kisfiúval, aki a pilótasuli helyett a jedi akadémiára jut? Jeffrey Brown most se kíméli a rekeszizmokat.

David Walliams: A nagy szökés

Publikálva:

David Walliams-t a Gengszter nagyival szerettük meg, most pedig itt van egy nagyapa, aki igaz, hogy kicsit szenilis, de mégiscsak vadászpilóta volt régen.

Mit olvasson az a 8 éves fiú, aki nem szeret olvasni?

Publikálva:

Az (értő) olvasás mindennek az alapja, nem lóghatja el a gyerek. De mit olvasson az a fiú, aki nem kattant (még) rá az Idődetektívekre és Geronimo Stilton is hidegen hagyja.

Fin Spencer: Fintasztikus naplója – A nagy ugrás

Publikálva:

Tizenkét évesnek lenni nagyon nehéz. Ráadásul ezt az állapotot tovább nehezíti, ha az embernek van egy húga, szülei, tanárai és semmi sem úgy sikerül, ahogy eltervezte.

Visszaugrás a navigációra