Bódog a konyhában

Publikálva:

Az éhenkórász tekintet olyan genetikai alap a kutyáknál, mint a négy láb.

Bódog 3 éve

Publikálva:

Napra pontosan három évvel ezelőtt hevert el először az előszobánkban.

Bódog a hóban

Publikálva:

Aki igazán boldog kutyákat akar látni, az mostanában sétáljon el behavazott kutyafuttatók környékére.

Bódog biokutya lesz

Publikálva:

A minden rossznak ellenálló szervezetű, problémamentes kutyám allergiás lett.

Bódog ünnepeket!

Publikálva:

Bódog szezontól függetlenül imádja, ha buli van.

Bódog udvarol

Publikálva:

Képtelen vagyok nem észrevenni a párhuzamot bizonyos kankutyák és egyes humán hímek csajozási manőverei között. Bódog mindig is nagy rajongója volt a kutyalányoknak, ha lehetett választani, már kölyökként is inkább melléjük csapódott, és lelket tépően nyüsszögött, ha mégse engedtük oda, vagy netán egy egész úttest választotta el szíve aktuális szerelmétől (és ezt a szokását még mindig tartja). https://www.moksha.hu/

Bódog és a csomagok

Publikálva:

Nem, nem a karácsonyi csomagokról lesz szó. Hanem azokról, amiket senki nem lát szívesen, valahogy mégis túl gyakran kerülnek a lábunk alá-elé.

Bódog a bátor

Publikálva:

Nem reprezentatív felmérésem szerint a kíváncsi, érdeklődő kiskutyákból lesznek a bátor felnőtt kutyák. De azért ők sem minden körülmények között rettenthetetlenek.

Bódog küldi

Publikálva:

A kutya nagyjából az idők kezdete óta fontos az emberek számára, mióta csak mellénk csapódtak. A munkakutyák pedig ezen felül különleges tiszteletnek is örvendhetnek, megérdemelten.

Bódog és a nevelés

Publikálva:

Egyre gyakrabban jut eszembe, hogy mit tudnék kezdeni egy új kiskutyával. Mármint nevelésügyileg. Mert kopnak az emlékeim, és természetesnek veszem mindazt, amit Bódog már tud.

Bódog a nyelvújító

Publikálva:

Egyébként is van hajlamunk nem létező szavakat használni, de a kutya mellett szinte naponta épülnek be újabb fura kifejezések a szókincsünkbe.

Visszaugrás a navigációra