art

Everyday Astronaut: egy űrhajós a Földön

Publikálva:

Tim Dodd Everyday Astronaut projektjéről már írtunk, ám igazán jó hír, hogy az elmúlt egy évben rengeteg új fotó készült és mindegyik nagyon-nagyon szórakoztató. Íme néhány a legfrissebbekből:

mindenség

Régmúlt: 13 különleges nő a múltból

Publikálva:

Nem jegyzi őket a történelem, “csak” szerettek, éltek, sírtak és a fényképezőgép megörökített róluk egy hétköznapi pillanatot, ami éppen miattuk lesz különleges.

art

Kortárs magyar dráma és groteszk szubjektíven

Publikálva:

Két kurátor, egy gyűjtemény és egy kiállítás: Szentendrén a Művészet Malomba nyílik “elfogult” kiállítás Kozák Gábor, a Godot Galéria vezetőjének gyűjteményéből.

art

Megáll az idő: jégbe fagyott virágok

Publikálva:

Kenji Shibata japán fotóművész jégtömbbe zárta a virágokat, így szó szerint megfagyasztotta a pillanatot, éppen úgy, mint egy fotón.

art

Egy űrhajós napja a Föld nevű bolygón

Publikálva:

Tim Dodd fotós, mint annyian mások, gyerekkorában űrhajós szeretett volna lenni, és neki se jött össze. Azonban vett egy használt szkafandert és csinált egy remek sorozatot.

art

Repedések a valóság megszokott szövetén

Publikálva:

Nacho Ormaechea az unalomig ismert pillanatokon csak annyit változtatott, hogy a sziluetteket másik fényképpel töltötte meg. A pillanat is más lett…

art

Utazás: régi játékautók nagy kalandja

Publikálva:

Beülni egy Bogárba, egy Kacsába vagy egy Volkswagen kisbuszba és meg se állni a tengerig… Régi játékautók nagy kalandja képekben.

art

A természet csontig hatoló szépsége

Publikálva:

Arie van’t Riet fotói tökéletesen bizonyítják, hogy a tudomány és a művészet nagyon közel áll egymáshoz. Röntgensugarak és Photoshop.

Visszaugrás a navigációra