utazás

Ha Londonban jársz, lépj be a Százholdas Pagonyba

Publikálva:

Bevallom, Ernest H. Shepard klasszikus Micimackó illusztrációját sokkal jobban szeretem, mint a Disney változatot, és egészen csodálatos, hogy kiállítótérben elevenedik meg kedvenc mesekönyvünk.

art

Rejtett munkák: Hajnal Gabriella kárpitjai

Publikálva:

Egyirányú öltések, mint milliónyi apró ecsetvonás, rajzolják a gobelin-t. Hajnal Gabriella 50 éve falikárpitba szövi érzéseit, gondolatait.

utazás

Kép és Képtelenség: Másfél óra a jelenben

Publikálva:

A téli szünetben két korizás és az otthoni társasozás közé kerestem valami jó programot. Ez lett a Capa Központ és a Kitchen Budapest közös kiállítása, a Kép és Képtelenség.

art

Žilvinas Kempinas: Ötödik fal és Forrás

Publikálva:

A Műcsarnok Magyarországon elsőként mutatja be a litván születésű, New Yorkban élő művész, Žilvinas Kempinas két installációját.

art

Back and Forth – Nyolc művész Londonból

Publikálva:

Hogyan lehet egyszerű, mégis változatos vizuális nyelvezettel megjeleníteni a szín, a fény, a tér és az anyag dinamikáját? Nyolc londoni Budapesten bemutatja.

art

Frida Kahlo retrospektív kiállítás Bécsben

Publikálva:

Frida Kahlo művészete elválaszthatatlanul kötődik életéhez. Testi és lelki kínjai, apró örömei végtelen dacossága ott van a festményeken és a fotókon.

utazás

Mindennapi folyóügyek az egész világon

Publikálva:

Szokatlan kiállítás nyílt Párizsban, amelynek célja – a meghökkentésen túl -, meglehetősen profán: a helyi köztisztasági vállalat fennállásának 40. évfordulója.

Visszaugrás a navigációra