Wéber Anikó: Ragacs, a hős kismacska

Publikálva:

A fiaimnál nem lehet hibázni olyan könyvvel, amelynek a főszereplője egy kismacska és még izgalmasan kalandos is.

Kalas Györgyi: Tilda és a kövér macska

Kalas Györgyi: Tilda és a kövér macska

Publikálva:

Tilda unalmasnak ígérkező nyara a Balaton parton hirtelen fordulatot vesz, amikor a francia macskáról kiderül, hogy beszél, remek kapcsolatokkal rendelkezik és Elton vacsoráját is meg kell mentenie.

Cukiság felsőfokon: Pusheen színező

Publikálva:

9 millió követő Facebookon, fagyi, süti, szivárvány és egy szupercuki, szürke cica. Lustálkodj, mint egy macska és színezd magad boldogra!

Micu és a nyár: A tékozló macska hazatér

Publikálva:

Tavasszal Micu a cicalányokat kergette és a többi kandúrral páváskodott, aztán megünnepelte a szülinapját. Most itt a nyár és visszaköltözött hozzánk.

MATTRAM: Macskák az IKEA-ban

Publikálva:

Niina Aalto tervezte ezt a macskás textilt az IKEA számára, ami most fekete változatban függöny és párna, narancssárga színben pedig méteráruként található meg. A mi kedvencünk a párna, a fiaim már meg is rendeltek tőlem egyet-egyet gyereknapra…

Milyen magas tornyot tudsz építeni macskákból?

Publikálva:

Unalom és stressz ellen építs tornyot macskákból. A Comma “Cat Pile” játéka egy fordított Jenga, amely játszható egyedül, de társasjátéknak is kiváló.

A macska tizenhatszor – Hello cica!

Publikálva:

A macskák öntörvényűek és hedonisták, tulajdonképpen részükről az is kegy, ha megsimogathatjuk a hátukat. A macska mégis jó, mégis a szívünk csücske!

Nőnek a motorosmacskák

Publikálva:

Cseperednek szépen, bár dráma is volt közben, de kettőhöz még szabad a gazda.

Motorszerelők macska-gyesen

Publikálva:

Meggyőződésem, hogy minden macska csak azért létezik, hogy rabszolgasorba hajtsa az embert. Erre életük első pillanatától képesek, ahogy a következő példa is mutatja.

Visszaugrás a navigációra