utazás

Berlin: kelet és nyugat határtalanul

Publikálva:

A fal ledöntésének 25. évfordulója alkalmából elővettem a berlini képeimet és a mai szememmel, ezernyi emléktől elvakultan újraválogattam. Berlint nem lehet elfelejteni!

utazás

Szeles tengerpart csíkos romantikával

Publikálva:

Északi, szeles tengerpartok elmaradhatatlan kelléke a strandkörb, a kétszemélyes strandfotel, amelyben kényelmesen el lehet tölteni egy egész napot.

utazás

Egy kép részletei

Publikálva:

A Drezdáról készült gigapixeles képen olyan apró részletek is  élesen láthatók – megfelelő közelítéssel -, mint az óratorony mutatói vagy a hirdetőtábla. Fedezd fel Drezdát!

utazás

Szórakozz a bányában

Publikálva:

Miután Pécsett nem készülnek túl nagy lendülettel 2010-re, megmutatom inkább, mi történik a Ruhr-vidéken, illetve Essen környékén, amely szintén ebben az évben viseli majd az Európa Kulturális Fővárosa címet.

utazás

Európa rózsakertje

Publikálva:

Tekintve hogy az illatos internet még mindig nem igazán megoldott, nincs más hátra: a szagolgatáshoz személyesen kell elutazni Sangerhausenbe, a világ legnagyobb és legjobban illatozó rózsagyűjteményéig.

utazás

Gáztartály reloaded

Publikálva:

Ha jelzőket kéne sorolnom a Ruhr-vidék leírásához, a ‘szép’ biztos nem lenne benne az első tízben. Az érdekes viszont igen, és nem feltétlen abban az értelemben, ahogy azt a csúnya nőkre szokták alkalmazni.

Visszaugrás a navigációra