Hogy kedved legyen főzni

Myreille

kookta1 Először Emile Henry színes kerámiaedényeibe szerettem bele. A felfújtformákba. Mert minden valamire való szakács, még ha hobbiszakács is, tud felfújtat készíteni. Aztán jöttek Joseph Joseph műanyagedényei. Elvesztem, pedig utálom a műanyagot. Aztán a Pozsonyi úton megnyílt a Kookta.

Igaz, hogy két sarokra lakom az üzlettől, mégis hetekbe telt, mire bejutottam. – Régen hobbibolt működött az apró üzletben és ilyenkor, amikor ismerem az üzletek aprócska múltját, egészen őslakosnak érzem magam. – Pont azt kaptam, amit vártam.

Gasztrobloggerek és hobbiszakácsok Mekkája. Gyönyörűséges termékek, némileg borsos áron. Viszont azzal biztatom magam, hogy minden nőnek, aki szeret főzni, kell néhány tisztességes konyhai eszköz, amely nem csak szép, de praktikus is. Mondjuk, a vajformázó és vajpecsételő nálam igazán úri huncutság.

Kookta
1137 Budapest, Pozsonyi u. 16.
www.kookta.hu

fotó: kookta.hu

kookta

Kapcsolódó cikkek:

Nyomtatás

Cikkeket csak regisztrált felhasználok tudnak elmenteni! Regisztrálj most!

Visszaugrás a navigációra

Szólj hozzá!

2 hozzászólás a “Hogy kedved legyen főzni” című cikkhez.

  1. Anais szerint:

    Huu, én is nagyon készülök ide már egy ideje!

    Irnal valamit arrol, hogy megis mennyire borsosak az árak?

    VálaszVálasz
  2. Myreille szerint:

    Hát annyira, hogy a neten nincsenek fent az árak. :) De a mennyire kérdéssel mindig bajban vagyok, mert az ár/érték nagyban függ a személyes preferenciáktól. Én nem kezdtem el őrülten vásárolni, de tervezem, hogy egy-két dolgot onnan szerzek be.

    VálaszVálasz

Szólj hozzá

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra