Emlékezetes születésnap kalózokkal, dömperekkel

Myreille

Felpezsdített a közelgő tavasz és a Partyholmik. Terveket szövegetek, hogy a szülinapi bulikat hogyan tehetném különlegessé.

partiholmi01

Idén Zsombi 7 éves lesz, Dani 3, én 39, a férjem pedig… Na jó, ez túl személyes adat, titokban tartom.

Ám azt elárulhatom, az egyik legfontosabb 2015-ös fogadalmam, hogy végre nagy bulikat szervezek, sok baráttal és remek ételekkel. Utóbbihoz sütőm már van, de a receptek is körvonalazódnak a fejemben.

partiholmi04

partiholmi06

partiholmi07

Némi irigységgel szoktam nézegetni a külföldi bloggerek bulikellékeit, én a girlandon, színes szívószálon és jópofa szalvétán eddig nem jutottam túl, csöppnyi vigaszom annyi volt, hogy a születésnapi tortába legalább beleadtam apai-anyait.

A Partyholmi viszont meghozta a kedvem egy kalózos vagy egy dömperes bulihoz, de még a dinósat és a lovagosat sem vetettem el. Amióta végignéztem a képeket és a parti kellékeket ötletek cikáznak a fejemben, terveket szövögetek.

Kedvencem a kalózos tematika, mert a kincset keresni mindig izgalmas, csak egy titkos térképet kell kitalálnom és megrajzolnom, megnyithatom a tetováló szalonom, és ha ezzel még nem nyűgöztem volna le a gyereksereget, bevetem a hajót és a legmenőbb anyuka leszek a környéken, a fiaim pedig büszke és boldog kalózok.

partiholmi08a

partiholmi08b

partiholmi08c

A dinók színesek, vidámak, de már nem babásak, pont illenek egy hároméves nagyfiúhoz, mégis nehezen vehetik fel a fiamnál a versenyt a kamionnal, amit jelenleg nyamnya-nak nevez. Ráadásul a dömperes partinál az asztalközép egy trailer, ami autókat szállít. Ismerem annyira a kisebbiket, hogy ennél nagyobb menőség nem létezik számára. Sőt, a homokozót is tele tudom pakolni dömperekkel, szóval több mint ideális lenne.

A falmatricák pedig zseniálisak, nem csak ideiglenesen a bulira, hanem állandó gyerekszoba dekorációként is.

partiholmi10

partiholmi11

partiholmi12

partiholmi13

A lovagos holmik egyszerre szellemesek, színesek és vagányak. Passzolnak Zsombi kedvencéhez a Rozsdalovaghoz, így a zene is adott lenne, sőt rendezhetnénk egy lovagi tornát mindenféle ügyességi feladatokkal (pl. kártyavár építés) éppen úgy, mint a Rozsdalovag és a kísértetben és minden gyerek kapna tollas papírcsákót.

partiholmi14

partiholmi15

partiholmi16

partiholmi17

A fotók forrása a partyholmi.hu és az oldalon további ötleteket találtok tematikus bulikhoz, lányoknak is és felnőtteknek is! Én most – megint  – elfogult fiús anyuka voltam.

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra