élni, lenni, szeretni, enni, horgolni | moksha.hu

term ID:
parent cat ID:7
parent cat ID 1:
post ID:12794
category_7 #9927b0

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Fekete csipke neked és lakásodnak

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Fekete csipke neked és lakásodnak

Myreille - Publikálva:

Néhány bizonyíték arra, hogy a fekete csipke nem csak a fehérneműn ildomos. Engedd szabadon az állatot! A legzseniálisabb fekete csipkeruhák és -kiegészítők egyértelműen Alexander McQueen nevéhez kötődnek, de más divatguruk is előszeretettel használják a csipkét és abból is a feketét.

Neked melyik a kedvenced?

Tételes lista>>

A Seasonal Living fekete csipke kerti bútora egészen törékenynek tűnik és nem csak a szék gyönyörű, hanem az árnyék is, amit vet. Akárcsak a HAY Prince Chair-nél.

Black Lace Chair and Ottoman/Design: Seasonal Living

Black Lace Chair and Ottoman/Design: Seasonal Living

HAY Prince Chair/Design: Louise Campbell

A fekete csipke az asztalra is kerülhet akár futó, akár tányéralátét formájában. (Lelőhely: designmyworld.net) Ugye, nem csak szingliknek jár…

designmyworld.net

designmyworld.net

A Cal Lane csipkéi hétköznapi tárgyakon jelennek meg és az összhatás igen meglepő. Egyetlen közös jellemzőjük, hogy vas mindegyikben van. Így lesz csipkés a az autó ajtaja, a lapát és a talicska. (Oké, nem tisztán feketék, mert itt-ott a rozsda vöröslik, de ettől még beleférnek a fekete kategóriába.)

Dirt Works/Desing: Cal Lane

Dirt Works/Design: Cal Lane

A mintás celluxok megtörhetetlen népszerűségét lovagolta meg Karl Zahn, és a Lace Tape a legegyszerűbb csomagoló a zöldségestől beszerzett dobozokhoz. A végeredmény pedig igazán szép. (Enyhén környezetbarát, használatával nem pocsékoljuk a csomagolópapírt és a dobozoknak is dupla a felhasználása.)

Lace Tape/Design: Karl Zahn

Kapcsolódó cikk: 4 fekete-fehér étkészlet Csipkekerítés

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra