Ha a nőnek 3 keze lenne, az is kevés volna

Myreille

Hol vannak azok a férfiak, akik kabátjukat terítik a pocsolyába, nehogy a nők cipője sáros legyen, és tenyerükön hordozzák asszonyukat?

Régóta mondom, hogy mi nők valahol nagyon eltoltuk a dolgot. A hátizsákos esernyő (The Backpack Umbrella) újabb bizonyítéka ennek. Mert valóban nagyszerű ötlet, hogyha a hátunkra csatoljuk az esernyőt, akkor marad két szabad kezünk a két méretes szatyroknak, a kutya pórázának illetve az esőkabátos gyereknek, de nem lenne jobb, ha afelé menne a világ, ha a férfiak azon törnék a fejüket, hogy ne kelljen szatyrokat cipelnünk az esőben és gyerekkel cihelődni?

A hátizsákos esernyő nem csak az eső, de a napsugaraktól is véd, könnyű szétnyitni és roppant stabilan – éppen úgy, úgy mint egy nagyobb hátizsák – rögzíthető a testhez.

Van olyan pillanat, amikor igen sokat adnék egy ilyen esernyőért…

Te rendelnél hátizsákos esernyőt a Mikulástól?

 

The Backpack Umbrella

via LikeCool

Kapcsolódó cikkek:

Nyomtatás

Cikkeket csak regisztrált felhasználok tudnak elmenteni! Regisztrálj most!

Visszaugrás a navigációra

Szólj hozzá!

8 hozzászólás a “Ha a nőnek 3 keze lenne, az is kevés volna” című cikkhez.

 1. Varga Kata szerint:

  Én hónapok óta azon agyalok, hogyan tudnék a fejemre sapkaként hordható esernyőt készíteni, hogy mindkét kezem szabad legyen pl. esőben gyerekcipeléskor… : ) Van erre ötletetek/terméketek?

  VálaszVálasz
 2. Allain szerint:

  Hol vannak azok a férfiak? Kihaltak, mert nem kellettek egy nőnek sem…
  A nőknek nem a rendes férfiak kellenek, hanem a beképzelt, nagyképű bunkók és ez Tény. Minimális kivétellel természetesen.

  VálaszVálasz
 3. Anais szerint:

  A beképzelt nagyképű bunkókat nem szeretem. Se férfiba, se nőbe.

  VálaszVálasz
 4. Aretha szerint:

  Én jobban örülök, hogy megállunk a lábunkon, és nem kell férfi hozzá, hogy átkeljünk a pocsolyán (vagy az esőn). A férfi nem a szatyorcipelés, a pocsolyába-kabátot-terítés, az esernyőtartás vagy a villanykörte-becsavarás miatt legyen az ember mellett, hanem inkább egyenrangú társként. Az meg csak úgy jön össze, ha semelyik fél nem szorul rá a folytonos gyámolításra.

  VálaszVálasz
 5. Myreille szerint:

  Persze, elbírom én a két cekkert, de jobban örülök, ha a férfi cipeli, és számomra fontos, hogy a férfi vigyázzon rám, óvjon, még akkor is, ha én is meg tudom magam védeni.

  VálaszVálasz
 6. bluemoon szerint:

  @bluemoon:
  bocs nem egy, hanem 800 db…:)

  VálaszVálasz
 7. vk szerint:

  @bluemoon:
  Kösz a tippet!

  VálaszVálasz

Szólj hozzá

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra