Ha egy kis levegőváltozásra lenne szükséged…

Myreille

Megfojt az iroda és elvágyódsz? Hiányzik New York, Berlin vagy Párizs levegője?  Egyszerűen másfajta oxigén kell, hogy életben maradj?
Kirill Rudenko fotográfus ötlete a legnagyobb szélhámosságokéval vetekszik – egyszerűen pofátlan és sci-fi -, mégis bájos és imádni való.  Etsy shopjában árulja New York, Párizs, Prága, Riga, Szingapúr, Berlin és London konzervdobozba zárt “levegőjét”.
A közepes méretű konzervdoboz – legalábbis a címkéje szerint – magába zár egy részt kedvenc városunkból és “oldja a stresszt, gyógyítja a honvágyat és segít leküzdeni a nosztalgiát”. Tökéletes azoknak, akik már jártak ezekben a városokban és szívesen emlékeznek, és tökéletes ajándék azoknak is, akik még csak vágyódnak ezekre a helyekre. A Canned Air remek alternatívája az elcsépelt hűtőmágnes-póló-poharak szuveníreknek. És nem csak maga az ötlet és a  konzerv a lényeg, hanem zseniális a konzerv felirata is. Az ember már attól jobb kedvre derül, ha végigolvassa a doboz tartalmának összetételét különös tekintettel az apróbetűs és a csillagos részekre.

no images were found

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra