Három férfival élek, szükségem van az ERŐre

Myreille

A ruhákat és a játékokat eddig is uralta a Star Wars, de most a konyhám ellen indított offenzívát. A legszörnyűbb, hogy nem akarok ellenállni!

starwars02

Legalább rajonganánk a kapszulás kávékért és ne innánk évek óta “francia” kávét, akkor lenne valódi ok az R2D2 kávéfőző ellen. Így viszont csak nézegetjük a régit, ami kopott is és már meg is érett a cserére, és elképzeljük a skandináv minimalizmussal tervezett konyhában a kis kék-fehér robotot. Pont illene az “enteriőrbe” és garantáltan jobb kedvvel indítanánk minden napot… Azt viszont még nem döntöttük el, hogy 40 dollárt ér-e nekünk.

starwars03

starwars03b

Ha valamire szükségem lenne a dolgok hatékony intézéséhez, egyértelműen a lézerkardot választanám. A konyhában is. Még akkor is, ha csak egy botmixer formájában tárgyiasul.

starwars04

Igen, kellene, mert szép, mert van benne piros, mert ilyen szép a fokozatszabályzója (vajon ilyen az IGAZI lézerkardokon is van?) és…

starwars05

 

… ezzel a képpel reklámozzák:

starwars05b

Mindezek után milyen reggel az, amikor a Halálcsillag nem égeti el a kenyeret? Ugye? Na ugye!

starwars06

Harmadik Star Wars kütyünek mégsem a kenyérpirítót választanám, hanem a Millennium Falcon-os mikro-usb kábelt, mert Star Wars rajongó digitális bennszülöttek anyukája vagyok…

starwars10

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra