Minden levesbe kell egy pulykacomb, vagy majdnem

Myreille

A jó levesbe kell bors, zeller- és lestyánszár, mehet bele mindenféle zöldfűszer, de ezeket nem szeretnénk viszontlátni a tányéron. Felejtsd el a leveskockát!

pulke01

Az Ototo Design nem hatalmas teatojással, hanem egy műanyag combbal oldja meg a levesek, egytálételek fűszerezését. Ki akar ráharapni egy fahéjra vagy ki akarja kerülgetni a tányérjában a petrezselyemleveleket? Minden fűszert bele lehet tenni a “combba”, majd a főzés végén el a combot ki kell venni, az ízek, illatok ott maradtak az ételben. Sokkal jobb és okosabb, mit a leveskocka, és ráadásul még vicces is.

pulke02

pulke03

pulke04

Pulke/Design: Ototo Design

pulke05

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra