Régi földgömbök új élete, avagy a tárgyak egyénisége

Myreille

A GPS megmondja hol vagy, merre menj és akkor is kihúz a csávából, ha eltévedtél. A térképek és a földgömbök a faszenes vasaló mellé kerültek.

 

Mindig is tudtam, hogy nem volt felesleges kikukázni (és magammal hurcolni) azt a két, régi földgömböt, bár amikor meg kellett indokolnom, a torkomban akadtak a szavak. Az egyiken – amelyik egykor lámpaként is működött – még olyan múltbéli országok szerepelnek, mint a Szovjetunió és Jugoszlávia. (Az országok elnevezése segít meghatározni a földgömb korát.)

Most, hogy rátaláltam az ImagineNations különleges földgömbjeire, új távlatok nyíltak meg számomra és a megmentett földgömb számára. Helló hosszú téli esték! Helló olló, papír, decoupage!

Az ImagineNations régi földgömbökbe lehel új életet decoupage-zsal, hiszen minden földgömbnek van karaktere és ez sokkal fontosabb annál, hogy hol húzódik a Mariana-árok. A végeredmény gyönyörű.

ImagineNations

ImagineNations

ImagineNations

ImagineNations

ImagineNations

ImagineNations

ImagineNations>>

Kapcsolódó cikkek:

Nyomtatás

Cikkeket csak regisztrált felhasználok tudnak elmenteni! Regisztrálj most!

Visszaugrás a navigációra

Szólj hozzá!

2 hozzászólás a “Régi földgömbök új élete, avagy a tárgyak egyénisége” című cikkhez.

  1. Krisz szerint:

    Ezt tenyleg jo otlet, foldgombot akarok!

    VálaszVálasz
  2. vk szerint:

    Nekem az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha a HOLD képe lenne ráfeszítve a lámpás földgömbre… Jó kis hangulatlámpa lehetne pl. a fiam szobájába… Nem csinálná meg nekem valaki???????

    VálaszVálasz

Szólj hozzá

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra