Sci-fi vállfa, avagy éljen a mágnesesség

Myreille

Minimalista vállfa akasztó nélkül. Nem, ez nem egy látványos jelenet a legújabb sci-fiből, ez a 21. század és a mágnesesség a hétköznapokban.

cliqhanger04

cliqhanger04b

Georg Dwalischwili és Janis Karklins olyan vállfát tervezett, amelyen nincs kampó. Ez így, önmagában nem több rossz viccnél vagy polgárpukkasztó művészetnél, azonban egy fém tartórúddal máris a legmodernebb vállfa. A vállfa – kampótlan – nyakába erős mágnest tettek, amely a fém rúd aljához tapasztja a vállfát.  – A ruhásszekrények fa rúdjait azonnal ki lehet cserélni zárszervényre! – Az összhatás a varázslathoz hasonlatos, még akkor is, ha tisztában vagyunk a fizikai magyarázattal. A Cliq mágneses vállfára két kilónyi ruhát lehet pakolni és ugyanúgy lehet jobbra-balra húzogatni, mint akasztós elődjét, csak sokkal űrkorszakibb. Akár a gardróbban, akár egy butikban…

cliqhanger05

cliqhanger06

 

cliqhanger02

cliqhanger08

cliqhanger09

Kapcsolódó cikkek:

Nyomtatás

Cikkeket csak regisztrált felhasználok tudnak elmenteni! Regisztrálj most!

Visszaugrás a navigációra

Szólj hozzá!

Egy hozzászólás a “Sci-fi vállfa, avagy éljen a mágnesesség” című cikkhez.

 1. Ildi szerint:

  Nagyon ötletes.
  Ha belegondolok, hogy amikor avállfát tárolom, akor nem akadnak össze az akasztók, ha felakasztom vele a ruhát, akkor meg pár centi is sokat számít egy sekrény méretezésénél, mert a hosszabb ruha nem ér le a szekrény aljáig.
  Fenomenális!
  Megtehetnék ezt kvázi a szoknyaakasztós válfákkal is. Várni fogom, hogy használhassak ilyet.

  VálaszVálasz

Szólj hozzá

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra