Törékeny porcelánvirágok az asztalon

Myreille

Nem csak Van Goghnak volt napraforgós korszaka, egy időben a konyháknak is. Virágos porcelántól ments meg, Uram, minket?

A csodálatos nevű, Mustardseed & Moonshine, gyártja a virág formájú porcelánokat. A kínálatban szerepel minden a tányéroktól a teáskannáig, azonban amíg a virágos tálkák fel tudnak dobni egy egyszerű terítéket, az orchideás teáskészletnél kiakad a giccsmutató.

A Mustardseed & Moonshine-t Kate Carlyle alapította 1992-ben a dél-afrikai Cape Townban. Az ötlete az volt, hogy a porcelánvirágok nem csak örök életűek lehetnek, hanem használati tárgyak is. Kate porcelánvirágai abban különböznek a Kínai sorozatgyártmányoktól, hogy ténylegesen visszaköszönnek a megformált virágok jellegzetességei és egyedileg, kézzel festik a porcelán alapot, így egy-egy tárgy apró műalkotás is.

Virágok inspirálta porcelánok

Apró tálak desszertneknek, a kedvenceim

Mustardseed & Moonshine web >>

Kapcsolódó cikkek:

Nyomtatás

Cikkeket csak regisztrált felhasználok tudnak elmenteni! Regisztrálj most!

Visszaugrás a navigációra

Szólj hozzá!

3 hozzászólás a “Törékeny porcelánvirágok az asztalon” című cikkhez.

 1. Mimóza szerint:

  gyönyörűek!

  VálaszVálasz
 2. Dhiriam szerint:

  Ilyesmiket csinálnak ám Herenden is :) A barátnőm szokta mutogatni nekem és van neki nagyon aranyos és szép gomba kalapja, amit a teraszon a virágok mellé dugott karó tetejére lehet tenni. Nagyon jól néznek ki és Ő festette, majd lefotózom a hétvégén és elküldöm ha érdekel…:)

  VálaszVálasz
 3. Myreille szerint:

  Nagyon jó lenne, ha le tudnád fényképezni, illetve ha össze tudnál vele hozni virtuálisan. :)

  VálaszVálasz

Szólj hozzá

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra