Zúzd!

Myreille

CarlicCard Akár képrejtvény is lehetne, hogy ez a műanyag kártya mire való, de inkább elárulom, hogy Herman Rasmuson mire gondolt, fokhagymanyomó mosogatás közben.

Egyértelműen valami olyanra, ami ugyancsak pépesíti a fokhagymát, de sokkal könnyebb tisztítani.

Aztán megtervezte a Garlic Card-ot.

A hivatalos verzió persze úgy hangzik, hogy Herman Rasmuson családi alapon érdekelt a konyhában, nagyapja híres szakács volt és állandóan újításokkal próbálkozott. Az unokája is ebben a szellemben kereste a konyhai folyamatok megújításának lehetőségét. Egyszer, egy kétségbeesett próbálkozás alkalmával, dombornyomott bankkártyáját használta fokhagyma pépesítésre és legnagyobb meglepetésére a dolog működött. Innen már csak néhány apró lépés volt a Carlic Card megtervezése.

gc01

Carlic Card web: http://garliccard.com

Kapcsolódó cikkek:

Nyomtatás

Cikkeket csak regisztrált felhasználok tudnak elmenteni! Regisztrálj most!

Visszaugrás a navigációra

Szólj hozzá!

5 hozzászólás a “Zúzd!” című cikkhez.

  1. Vidra szerint:

    nem rossz, nem rossz, de szerintem a fokhagyma nagyon apróra VÁGVA jó mindenben

    VálaszVálasz
  2. krisz szerint:

    Nekem van ilyenem, de igazabol csak a nagyon friss fokhagymat lehet rajta lereszelni.

    VálaszVálasz
  3. Myreille szerint:

    No, akkor én továbbra is az ikeás “tüskés” fokhagymanyomóra esküszöm, még akkor is, ha utálom mosogatni.

    VálaszVálasz
  4. Mami szerint:

    …én meg a parmezánreszelőmre :)

    VálaszVálasz
  5. tihi szerint:

    ugyanmár lányok! kés lapjával vágódeszkán szétlapítod a gerezdet, aztán száliránnyal keresztbe átvágod párszor, és nem kell vele annyit szenvedni sem nyomás, sem vágás, sem mosogatás ügyileg.

    VálaszVálasz

Szólj hozzá

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra