Feliratkozás

Szia!

Hidd el, én se vagyok a hírlevelek nagy rajongója, évekbe telt, mire elindítottam a moksha.hu hírlevelet. Nem is jeleskedem a hírlevelek írásában, azt pedig végképp nem lehet állítani, hogy túlzásba vinném a hírlevelek küldését. Ezért kapok ilyen leveleket, amelyek elűzik a bizonytalanságaimat:

“Szia! Valami gond van! Nem jött egy hónapja semmilyen levél! Flóra”

Végül azért indítottam el a hírlevelet, mert én vagyok úgy, hogy megtetszik egy website, szívesen olvasnám, de elsodornak a hétköznapok és hónapokkal később arra eszmélek, mi mindent hagytam ki. Egy nagy ritkán betoppanó hírlevél viszont kellemes és praktikus emlékeztető.

A tervem, amit próbálok megvalósítani két gyerek, kert, macska és minden mellett, havi 1-4 személyes hangvételű hírlevél, arról ami foglalkoztat, ami éppen fontos. Persze minden hírlevélben akad cikkajánló és némi reklám is, de emészthető módon.

“Szia! Nem tudom, hogy kaptam meg ezt a hírlevelet*, valószínűleg feliratkoztam rá :) El szeretném mondani mennyire tetszik, már alig várom a következőt. Nagyon köszönöm: Szilvia”

*Csak akkor kapsz hírlevelet, ha feliratkoztál és a hírlevelek végén mindig találsz egy linket, amivel le is tudsz iratkozni, ha meggondoltad magad. Bár azt remélem, hogy szeretni fogod a moksha.hu-t és a hírleveleket is.

Szeretettel:
Myreille

Az adatvédelmi szabályzatot elolvastam és elfogadom.

captcha

Visszaugrás a navigációra