A Balaton ihlette Zoób Kati legújabb kollekcióját

Myreille

Zoób Kati 20 éve alapította divatházát, amelynek legújabb, 2015 tavaszi-nyári kreációi, a Balatonfüredi Álmok: Sirályok, Hattyúk, Annák címet viselik.
A hűvös ködfehér, párás lila, éjkék és érett nád tónusok teremtették meg a alaphangulatot, amelyben ragyogtak a türkiz és a zafír “báli szépségek”, az “Annák”.
kattizoob05
kattizoob06
kattizoob07
kattizoob08
kattizoob09
kattizoob01
kattizoob04
kattizoob10
kattizoob12
kattizoob13
kattizoob14
kattizoob15
kattizoob16
kattizoob17
Ahogyan Zoób Katitól megszokhattuk, a kollekció ezúttal is nemesen elegáns, szinte minden korosztályt megszólító, sokféle hangulatban variálható ruhákat vonultat fel. A KATTI ZOÓB brand négy márkavonalat foglal magába. Az HAUTE COUTURE vonal egyedi, míves alkalmi ruhái, a COUTURE vonal luxusminőségű, rafináltan egyszerű nappali öltözékei, az ATTITUDE márkavonal finomkonfekció darabjai, valamint a CHANCE KATTI ZOÓB magasminőségű kötött termékei együtt jelentek meg a kifutón, jelezve, hogy a külömböző márkavonalak darabjai – sajátosságaik ellenére – rendkívül jól keverhetőek egymással. A szintén a márkához kapcsolódó ATTITUDE FOOT WEAR cipők olykor sportos, máskor klasszikus eleganciával egészítették ki a ruhákat.
Fotók: Bézsenyi Zsolt

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra