A Balaton ihlette Zoób Kati legújabb kollekcióját

Myreille

Zoób Kati 20 éve alapította divatházát, amelynek legújabb, 2015 tavaszi-nyári kreációi, a Balatonfüredi Álmok: Sirályok, Hattyúk, Annák címet viselik.

A hűvös ködfehér, párás lila, éjkék és érett nád tónusok teremtették meg a alaphangulatot, amelyben ragyogtak a türkiz és a zafír “báli szépségek”, az “Annák”.

kattizoob05

kattizoob06

kattizoob07

kattizoob08

kattizoob09

kattizoob01

kattizoob04

kattizoob10

kattizoob12

kattizoob13

kattizoob14

kattizoob15

kattizoob16

kattizoob17

Ahogyan Zoób Katitól megszokhattuk, a kollekció ezúttal is nemesen elegáns, szinte minden korosztályt megszólító, sokféle hangulatban variálható ruhákat vonultat fel. A KATTI ZOÓB brand négy márkavonalat foglal magába. Az HAUTE COUTURE vonal egyedi, míves alkalmi ruhái, a COUTURE vonal luxusminőségű, rafináltan egyszerű nappali öltözékei, az ATTITUDE márkavonal finomkonfekció darabjai, valamint a CHANCE KATTI ZOÓB magasminőségű kötött termékei együtt jelentek meg a kifutón, jelezve, hogy a külömböző márkavonalak darabjai – sajátosságaik ellenére – rendkívül jól keverhetőek egymással. A szintén a márkához kapcsolódó ATTITUDE FOOT WEAR cipők olykor sportos, máskor klasszikus eleganciával egészítették ki a ruhákat.

Fotók: Bézsenyi Zsolt

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra