A legsértődékenyebb növény druszája

Radics Rozi

A bojtoktól idegenkednek némelyek, a Mimóza ékszereket azonban egyre többen vásárolják és csodálják.
A Mimóza talán a legkülönlegesebb növények egyike. Minden érintésre összezárja a leveleit. A színtelen téli hónapok, január és február durcás kis hőse ő. Hajgató Sárival a Mimóza design motorjával január első hetében találkoztunk. Vacogó, szürke nagykabátos napon. Az Ibolya retro büfébe húzódtunk be csevegni. Életemben először vehettem kézbe egy igazi Mimóza ékszert, druszájával ellentétben cseppent sem volt sértődékeny, sőt…
Hajgató Sári a színek és a közel-keleti csillogás bűvöletében él. Nagy kalandor. Észak- Afrikát keresztül-kasul barangolja, betéve ismeri Marokkó méteráru boltjait, ahonnan, tradicionális kaftán gombokkal tér haza.
– Az angol szak nem töltötte ki az életemet – mesélte Sári. Hamarosan beiratkozott egy divatiskolába, ahol szert tett egy kreatív barátnőre, akivel azóta is együtt hódolnak a különböző női hóbortoknak, leginkább az öltözködés furfangjainak.
A bojtok, rojtok, csengettyűk egyértelműen az arab világ díszítőművészetét idézik. A finom kelmék, virágok, pedig egyedülálló nőiességet és bájt varázsolnak a viselőjük köré. Az apró rafinériák új életet és lelket lehelnek a leghétköznapibb farmer, póló viseletbe is.

Mimóza Design


Mimóza Design


Mimóza Design


Mimóza Design>>

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra