A műveltség öltöztet: ékszerek megunt könyvekből

Myreille

A papír sok mindent elbír: boldogságot, fájdalmat és a szavak súlyát, de elbírja azt is, hogy a könyvből gyönyörű ékszer készüljön.
Az e-bookok világában már nem tűnik eretnekségnek, hogy a régi, papír alapú könyvek alternatív felhasználásán gondolkodjunk. Jeremy May modern ékszereket készít régi könyvekből. Több száz oldalt ragaszt össze, majd az így létrejövő új, kemény anyagból ékszereket készít. Minden ékszer más és más lesz, mert nem csak a könyvlapok, hanem a betűk is számítanak.
A Littlefly márkanév alatt készülnek gyűrűk, medálok, karkötők és egészen új távlatokat nyitnak a régi könyveknek. Amíg a könyvből született laptoptáska vagy retikül megtartotta eredeti könyvformáját, az ékszerek által a könyv teljesen átlényegül. Jeremy May nem akarja az üres borítót újra megtölteni, számára a könyv lapja és a rajta végigfutó mondatok ugyanolyan értékesek, mint maga a borító. A kiszakított könyvrészlet bepillantás enged a könyvbe, meglibbenti a titkot, mint a magát felcicomázó nő, mégis rejtélyes, titokzatos marad. Különleges, aminek nem lehet ellenállni.

Littlefly


Littlefly


Littlefly


Littlefly


Littlefly


Littlefly


Littlefly


Littlefly


Littlefly


Nézd meg a Littlefly többi papírékszerét is>>

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra