AW12: Kedvencem a kék – a kobalttól a türkizig

Myreille

A kék minden árnyalatát szeretem, de legjobban azokat, amelyek idén ősszel és télen divatosnak számítanak. A kék gyönyörű! Nézd!

 

A kobaltkék gyönyörű, elegáns; a türkiz pedig mindig a ragyogó tenger, sőt a néha a Balaton is éppen ilyen. A szürkés kék pedig a viharos ég, amely vad és szenvedélyes…

A kedvenc parfümöm még mindig az Island Michael Korstól és szívesen beneveznék egy Michael Kors táskára is (jobb sarok, fent). Tényleg véletlen, hogy a Moksha by Szász Károly gyűrű is remekül illik hozzá. Menthetetlen vagyok, ha türkizt látok…

A kobalt idén ősszel divatszín. Az United Nude, az Ikea, az Opi és panyizsuzsi kínálatában is szerepel. Ráadásul az üveg és a kobalt valamint az art deco és a kobalt nagyon jó barátok.

A kék United Nude cipők már önmagukban nagyobb kísértést jelentenek, mint a piros cipők. Sehol egy szokványos sarok vagy a megszokott textúra.

Az összeállítások részletei>>

Kapcsolódó cikkek:

Nyomtatás

Cikkeket csak regisztrált felhasználok tudnak elmenteni! Regisztrálj most!

Visszaugrás a navigációra

Szólj hozzá!

3 hozzászólás a “AW12: Kedvencem a kék – a kobalttól a türkizig” című cikkhez.

 1. Szabina szerint:

  Szia! Tetszenek nekem is a kék cuccok,de nagyon! A kék gumicsizmát hol tudnám megvenni? Köszi!

  VálaszVálasz
 2. Myreille szerint:

  @Szabina: Szia! Az egy eredeti Hunter gumicsizma. Nem tudom, hogy Mo-n hol lehet ilyen kéket kapni, de talán a márka már segít a keresésben. :)

  VálaszVálasz
 3. Lilla szerint:

  Az üreges sarkú United Nude cipőért oda vagyok, bár érdekes módon, mindegyik cipő nagyon elnyerte a tetszésemet, hihetetlen ez a válogatás.

  VálaszVálasz

Szólj hozzá

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra