Azzurroro ékszerkollekció by dorivisy

Myreille

Visy Dóri legújabb kollekcióját a természet inspirálta. Légies, szitakötő szárnyakra emlékeztető formák köszönnek vissza fülbevalókon, nyakláncon és karkötőn.


 

A kollekció ékszerei 14 karátos aranyból és ezüstől készülnek, de ahogy a dorivisy márkánál már megszokhattuk kortárs, high-tech megközelítésben: az ezüst felületek egy része kék ródiumbevonatot kapott, de felfedezhetők az ékszereken aranyozott ezüst és tömör, fényes sárga arany részletek is.

 
Az AZZURRORO kollekcióban a természet változatossága is visszaköszön és – ugyanúgy, mint a természetben – , nincs két egyforma darab. Minden ékszer egyedileg, kézzel készül. 

Ezek az ékszerek egyszerre nemesek és végtelenül letisztultak, így elmosódik az éles határ a szigorúan vett alkalmi kiegészítők és a hétköznap is viselhető vagány darabok között. Az év bármelyik napján és bármelyik órájában különlegesek, többféle stílussal kombinálhatóak, miközben egyediek és jellegzetesek.

Kreditek: Kampányfotók: Zombori András, Modell: Hermina @ Visage, Styling: Gönczy Andi, Smink: Kovács Viki, Haj: Militaru Vivien, Termékfotók: Glódi Balázs

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra