Cipők a jövőből: Heavy Machine

Myreille

Magas sarkú, extravagáns női lábbelik, amelyek olyan kényelmesek, hogy még futni is lehet bennük.

Magas sarok kontra kényelem, azaz szexi cipő kontra biztonságos járás. Örök dilemma. Ez a probléma foglalkoztatta a két trendteremtő nőt is, amikor cipőt kerestek maguknak. Saját bőrükön érezték a nők cipőkhöz fűződő ambivalens érzéseit: vágytak a szép, szexi, magas sarkú cipőkre, ám ezek a cipők a legtöbbször használhatatlannak bizonyultak a mindennapi életben. Nem hogy futni, de még járni sem lehetett a legtöbben.

Michelle Wu és Yoyo Pan Tajpejben találkoztak és 2009-ben itt hozták létre saját márkájukat, a Heavy Machine-t és olyan cipőket kezdtek el tervezni, amelyben a nők könnyen tudnak járni, futni és szárnyalni, ráadásul egyszerre hétköznapi és alkalmi viselet is.

A Heavy Machine cipők színesek, vagányak és igen futurisztikusak. Egyértelműen a hightech és a manga nászából születtek. Azonban nem csak színpárok és a cipő felsők meglepőek, hanem a cipősarkak is. A vastag, jó súlyponttal rendelkező és éppen ezért könnyű egyensúlyozás lehetőségét rejtő cipősarkak különleges formákat öltenek. Minden “vaskosságuk” ellenére rafináltak, nőiesek és szexisek.

Heavy Machine

Heavy Machine

Heavy Machine

Heavy Machine

Heavy Machine

Heavy Machine

Heavy Machine

Heavy Machine

Heavy Machine

Heavy Machine

Heavy Machine

Heavy Machine

Heavy Machine

Heavy Machine

Heavy Machine

Heavy Machine

Heavy Machine

 

Heavy Machine web>>

Kapcsolódó cikkek:
Mustra: Elképesztő lábbelik
Mustra: Női lábak kopogó facipőkben
Irregular Choice – a rendhagyó választás

Csatlakozz te is a moksha.hu Facebook közösségéhez! Lájkra fel!

Kapcsolódó cikkek:

Nyomtatás

Cikkeket csak regisztrált felhasználok tudnak elmenteni! Regisztrálj most!

Visszaugrás a navigációra

Szólj hozzá!

10 hozzászólás a “Cipők a jövőből: Heavy Machine” című cikkhez.

 1. Manéla szerint:

  Iszonyat jók! A legtöbbet elfogadnám és hordanám is.

  VálaszVálasz
 2. catherina szerint:

  végre egy kényelmesnek látszó, esztétikailag is formatervezett, szép cipők, szandálok, amik nem csak tökéletes lábon mutatnak!

  VálaszVálasz
 3. Tőkés Vera szerint:

  Igen. Szerintem is szépek. Tán még nagymama létemre én is találnék köztük hordhatót.
  Azonban megnéztétek az árakat is. Még az átlagos nyugdíjból sem lehetne megvenni.
  Nagymamák maradjatok a jó öreg “nagymamás” cipők között! A fiataloknak viszont minden jól áll! Csak meg is tudják venni!
  Vera nagyi

  VálaszVálasz
 4. Nikol szerint:

  háát nem tudom de nekem nem nagyon nyerte el a tetszésemet maga a cipők kinézete..lehet h kényelmes de ha már amúgy is drága mint ahogy ez kiderült akkor legalább nézzen ki jól, mert lehet h ezt egy 35-40 éves nő felhuzná de szerintem ennek az esélye is kicsi nagyon kevés.Meg ha nem lenne 10 szinű és egy kicsit más stilusúak lennének akkor még lehet h tetszene is.Na mind1 ez az én véleményem.

  VálaszVálasz
 5. Zsuzsi szerint:

  áhhh, nekem tetszenek!! Hol lehet majd ilyeneket venni? :D

  VálaszVálasz
 6. Pócs Adrien szerint:

  Hát valami szuper…. én már jártam hasonlóban.. 3-4 van amit azonnal hordanék, és ezekben egyáltalán nem fáj az ember lába… pedig én tudom, hogy mi az… mikor és hol lehetne ezekre szert tenni ? valóban kényelmes bennük a járás……hogy futni lehet-e nem tudom, de szuper.. én már vennék is ,csak valaki irja meg, hogy lehet kapni…

  VálaszVálasz
 7. Klára szerint:

  Csodásak, bármelyiket szívesen látnám a cipős szekrényemben. Mind a fazonok, mind a színkombinációk, színárnyalatok remekművek.

  VálaszVálasz
 8. maja szerint:

  egy dologban igazat adok, ezek nem csak tökéletes lábon mutatnak jól, ezek semmilyen lábon nem mutatnak jól. ezekben a cipőkben a magassarkú nőiességének leheletét sem lehet felfedezni. :/
  de ez csak az én véleményem. akinek tetszik annak hajrá :)

  VálaszVálasz
 9. Nessa szerint:

  Így, képen gyönyörűek, de kíváncsi lennék, lábon hogy mutat… Látszik, hogy masszívak, de szerintem ez nem megy az esztétikum kárára, némelyik olyan, mint egy költemény, csodaszépek! :D

  VálaszVálasz
 10. Angyal szerint:

  Hát nekem maximum az a fekete inkább papucsféle tetszett egy kicsit, de az se valami nőies szerintem. Azt gondolom, hogy kissé trampli a hatásuk. Kényelem szempontjából nem bírálom, lehet hogy úgy fantasztikus nem próbáltam:D. Nálam nem nyert… Üdv.

  VálaszVálasz

Szólj hozzá

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra