Csupa túlzás: Anna Dello Russo kiegészítők a H&M-nél

Myreille

Anna Dello Russo igazi “fashion maniac”. Olyan szenvedélyesen mesél a kiegészítőkről, hogy elhiszem, nincs szebb az ékszer csilingelésénél.
A kevesebb néha több, szól a bölcsesség, és 25 felett már-már el is hiszi az ember lánya, amíg nem találkozik – még ha csak virtuálisan is – Anna Dello Russo cuccaival. Az AdR kiegészítők és ruhák csupa túlzás. Túl sok arany, túl sok hivalkodó szín és forma, mégis  ebben az egész őrületben van valami szeretni való, valami elragadó, és ez nem más mint maga Anna Dello Russo. Kislányos lelkesedése keveredik a divatban járatos nő tapasztalataival és végeredmény elképesztő. A H&M számára tervezett kiegészítői – az arany krokodilos napszemüvegtől a kígyós karperecen át az arany cipőkig – bátrak és figyelemfelkeltőek. Ha Anna Dello Russo megjelenik valahol, mindenki rá figyel, ha az ő kiegészítőiben jelenik meg valaki, biztosan mindenki felfigyel rá. Bátrak előnyben!

no images were found


Elképesztő, milyen lelkesedéssel tud mesélni a kiegészítőkről Anna Dello Russo, a lakása és a gardróbja pedig fenomenális:

www.annadellorusso.com
AdR Kollekció a H&M-nél>>

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra