Edzőcipő, ami kell! – adidas x Mary Katrantzou

Myreille

Mary Katrantzou az adidas-szal közös kollekciót dob piacra. A printkirálynő nem hazudtolta meg magát, mindegyik darab vidám, nőies, marykatrantzous.

A  Mary Katrantzou x adidas edzőcipők színesek, szegecseltek vagy éppen nyomatokkal díszítettek. Egyediek és éppen annyira őrültek, hogy kortól függetlenül bármelyik nő vágyjon rájuk. A ruhák pedig elcipősödtek: színes cipőrészletek tűnnek fel pólókon, kabátokon, szoknyákon. A kollekció merész, de egyértelműen hordható.

Nem volt tudatos, de most jöttem rá, hogy az elmúlt 20 évben mindig volt  adidas cipőm. A legelsőért egy egész nyáron át dolgoztam, majd a következő évben és a következő nyáron ugyanígy vettem meg a másodikat is. Mindkettőt rengeteget hordtam és mindkettőben rengeteget futottam. És most is, ha felkapok egy cipőt, hogy levigyem a fiam az oviba, vagy ha elugrok vásárolni, egy adidas cipőbe bújok bele. A napokban kezdtem el fontolgatni, hogy kellene egy új edzőcipő, a Mary Katrantzou x adidas sportcipő szerelem volt első látásra, kellene nekem…

A kollekció 2014. november 15-e után a kijelölt üzletben és Mary Katrantzou webshopjában vásárolható meg.

adidas-mary-katrantzou-4

adidas-mary-katrantzou-5

adidas-mary-katrantzou-6

adidas-mary-katrantzou-7

adidas-mary-katrantzou-8

adidas-mary-katrantzou-9

adidas-mary-katrantzou-10

adidas-mary-katrantzou-11

adidas-mary-katrantzou-12

adidas-mary-katrantzou-12b

adidas-mary-katrantzou-12c

adidas-mary-katrantzou-12d

adidas-mary-katrantzou-13

adidas-mary-katrantzou-14

adidas-mary-katrantzou-15

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra