term ID:
parent cat ID:15
parent cat ID 1:
post ID:48453
category_15 #fc218e

Hordj te is olyan tornacipőt, mint a leendő királyné!

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Hordj te is olyan tornacipőt, mint a leendő királyné!

Myreille - Publikálva:

A brit sajtóban pörög a hír, hogy Katalin cambridge-i hercegné több nyilvános eseményen is ugyanolyan (esetleg ugyanazt!) a fehér tornacipőt viselte. De mit tud, ez a dorkó? suprega   Elkeseríthetlek!? Semmi extrát! Fehér, tornacipőhöz képes a szebbik fajta – én legalábbis ezt a fazont jobban szeretem, mint a gumis orrút – viszont “csak” 59 fontba kerül, így AKÁR te is megengedheted magadnak, és üvegtopánka és herceg se kell hozzá, hogy királyul érezd magad. (Jelzem, hogy az előző mondat nyomokban iróniát és borzalmas szóviccet tartalmaz.) A képeket, ahol a cambridge-i hercegné ezt a cipőt viseli, itt nézheted meg. Viszont! A sztori (megint) túlmutat azon, hogy Kate Middleton mennyire jó fej és az udvarban is próbálja megőrizni a “normális, hétköznapi” életet:

  1. Mennyit ér meg neked, hogy olyan cipőd legyen, mint neki? (És tényleg az hozná el a boldogságot az életedbe, hogy ugyanolyan cipőt hordasz, mint ő?)
  2. Vajon a választásában megbízol, hiszed, hogy tényleg érthet a jó cipőkhöz, vagy hírneve miatt utánoznád őt?
  3. Hogyan születhetett a “felfedezés”? Egy újságíró szúrta ki véletlenül (hosszú “nyomozás” után) a képeken újra és újra felbukkanó cipőt, vagy a Superga marketingese küldött anyagot erről az érdekességről és született egy olyan cikk, ami jelentősen növeli SUPERGA 2750 COTU CLASSIC cipők eladását.

Akkor ez most hír vagy reklám?* *Napjainkban ez az újságírás nagy kérdése, mert azzal, hogy írok valamiről (pl. erről a cipőről és a körülötte kialakult felhajtásról) máris hírverést gyártok egy terméknek, ugyanakkor az a szakmám, hogy a világ érdekes, fontos, meglepő dolgait mutassam meg.    

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra