Húzós táskák

Myreille

zipbag

Végzettsége szerint filozófia tanár, kulturális antropológus és síoktató. Hobbija, hogy cipzárakból táskákat varr. Ő Antos Balázs, a táskái pedig a zipbagek.
Hogyan kerül a kulturális antropológus a Singer mellé? Mint a mesében. Sehogy és mégis. 3 évvel ezelőtt Antos Balázs valamilyen “trükkös ajándékkal” szerette volna meglepni kedvesét és egy cipzárspirál-táskát fabrikált neki. Jobban mondva 4 táskát varrt nagy hirtelen, mert “az előző csak próba volt”. A forma tökéletesítése azonban időt és cipzárt kívánt. A cipzártáska feltalálójának nem volt lehetetlen küldetés az olcsó cipzár vásárlása, azonban akadt egy kis szépséghiba: 100 méter volt a minimális rendelési mennyiség a gyárban. Nem ijedt meg és végül 17 különböző, szabadalommal védett táskaforma született, a mobil tartótól a hátizsákig, kis táskától a nagy táskáig. Persze, Antos Balázst nem a varrás izgatta, megtanulta a varrógép kezelését, de inkább a színek harmóniájával, és a papíron megtervezett táska megvalósulása foglalkoztatja.
A táskák csíkosak, a csíkos meg mindig divatos, és a cipzárak miatt különlegesek. Éppen olyanok, amilyenért a nők bolondulnak.

www.zipbag.hu

JOJÓ bemutatkozós blogja

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra