term ID:
parent cat ID:15
parent cat ID 1:
post ID:24025
category_15 #fc218e

Karácsony: moksha-medál ajándék táskával

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Karácsony: moksha-medál ajándék táskával

Myreille - Publikálva:

2012 egyik legizgalmasabb állomása  a moksha by panyizsuzsi medál megszületése volt. Nyakunkon a karácsony, így meglepetéssel készültünk. A moksha.hu filozófiája egyszerű: lélekbevágóan fontos semmiségek. Kávészünetnyi könnyűség, amely minden nap megerősít abban, hogy a világ érdekes, tele van csodával, és az egyik csoda te magad vagy: kíváncsi, izgalmas nő. Itt jól megfér egymás mellet a képzőművészet, a dizájn, a receptek, a házi készítésű kencék és a zöld gondolatok. Nincsenek korlátok, innen ötleteket meríthetsz, elképedhetsz, nevethetsz. Nem kell behódolnod a divatnak és az aktuális trendeknek, de rájuk csodálkozhatsz. Lehetsz az a nő, aki könnyen esik kétségbe és erősödik meg egy pillanat alatt, aki izgalmas, aki nem fér bele egy-egy skatulyába, és akit úgy kell egy férfinak a tenyerén hordozni, mint egy különleges kincset.

moksha by panyizsuzsi

Ebből a gondolatból született az első moksha-ékszer, amelyet Panyi Zsuzsi álmodott valósággá. Az üvegmedál formája egyedi, színeiben a moksha.hu témaköreinek színe köszön vissza, és magába foglalja mindazt, amit a női létről gondolunk, és amit a többi nőnek üzenünk: Érezd jól magad, miközben a moksha.hu-t olvasod, és érezd jól magad, miközben a moksha by panyizsuzsi ékszert viseled. Ilyen egyszerű! Legyél boldog, és hidd el, különleges vagy! Szívünk másik csücske a világjáró moksha-táska, amiről eddig 50 országból több mint 700 kép érkezett. Dél-Koreában csak a repteret érintette, de volt a Galapagos-szigeteken és Korzikán. Eljutott Európa legnyugatibb pontjára – az egykori világ végére -, és „látta” a fehér éjszakákat Szentpéterváron. Járt Pekingben, Tokióban, New Yorkban, Buenos Airesben és Máriapócson. Nyáron Izlandra ment, télen Fijire, sőt, eljutott a Mont Blanc-ra is. A térképre bárki feltűzhet egy fotót arról, vele hova utazott a táska.

A világjáró moksha-táska

Bár a világjárás nagyszerű móka, a moksha-táska a környezettudatos gondolkodás fontos része. Egy többször használható vászontáska rengeteg, soha le nem bomló nejlon szatyortól menti meg a bolygót. Akár nyaralni indulsz, akár a sarki boltba, jó, ha van nálad moksha-táska. Karácsonyi meglepetésünk: Ha karácsonyig moksha by panyizsuzsi medált vásárolsz, akkor egy ajándék moksha-táskát küldünk mellé! Itt tudod megnézni és megvásárolni az ékszert!>>>

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra