Louis önkritikája

Myreille

Azaz a legdrágább vállpánttal ellátott szemeteszsák.

Persze Louis Vuitton önkritikájához kellett a designer, Marc Jacobs is, aki beleharapott az őt etető kézbe… A vásárlókat egyrészt azzal szembesítette, hogy mindent szemetet megvesznek, amin rajta van a Louis Vuitton logó. Másrészt pedig a táska olyan anyagból készült, amiből esőkabátokat szoktak varrni, a vállpántja levehető, így a közel 2.000 dolláros táska annak használható, ami. Szemeteszsáknak.

És ugye egy “igazi” nő még a szemetet is talpig sminkben viszi ki, ezért a táska két színben készül.

Amúgy a Louis Vuittonnak 2007-ben volt már egy hasonló próbálkozása, akkor a legocsmányabb bevásárlótáskára tették a híres logójukat.

És mielőtt bárki azt gondolná, hogy ez a táska vicc, íme egy kép a 2010-es kollekció bemutatójáról. Itt csak a modell csaj haja vicc…

A divatbemutató pedig ilyen volt, 5:15-nél kell nagyon figyelni…

Kapcsolódó cikkek:

Nyomtatás

Cikkeket csak regisztrált felhasználok tudnak elmenteni! Regisztrálj most!

Visszaugrás a navigációra

Szólj hozzá!

2 hozzászólás a “Louis önkritikája” című cikkhez.

  1. Veronika szerint:

    Biztos én vagyok tahó, de szerintem ez szörnyű. Ezek a hajak, pompom a papucsok orrán, táskán különböző lógó feleslegek (rókafarok külön hihetetlen). Nagy a világ állatkertje, remélem nem én vagyok a bentlakó. Bár, mint tudjuk ez csak perspektíva kérdése. Sznob vagyok azért, mert azokat, akik ott vannak sznobnak tartom?

    VálaszVálasz
  2. Vidra szerint:

    Ki a sznobabb? Aki L.V. táskát hord, vagy aki plusz 3-500 dollár felárért az LV monogram helyett a sajátját hímezteti rá?

    VálaszVálasz

Szólj hozzá

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra