term ID:
parent cat ID:15
parent cat ID 1:
post ID:2778
category_15 #fc218e

Megunhatatlan bross

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Megunhatatlan bross

Myreille - Publikálva:

flower brooch_vaivanat2

Már magának a szónak, bross, múltszázadi a ropogása, de mégis megunhatatlan kiegészítő. Itt az ősz, virágozzanak a kabátok! Nem szépítem, egy éve keresem a tökéletes virágos brosst és ma vettem egy feketét, mert ezt az őszt már nem vagyok hajlandó nélküle végigcsinálni, de átestem a ló túloldalára, legszívesebben elkezdeném gyűjteni a legszebbeket.

brooch_vaivanat

vaiva nat

A legszebb brossokat vaiva nat készíti és nem csak a kézi munka miatt (no meg a szar forint miatt) borsos az áruk, hanem azért is, mert igazi merino gyapjúból készülnek. vaiva nat az Etsy-n vaiva nat blogja (megnyugtató, hogy mást is elkapott a gépszíj)

brosche_e

emersonmade

Aztán akad egy szőke nő (emersonmade), a pipacsok nagy szerelmese, aki nem csak azt képes bebizonyítani, hogy egy-egy virágbross mennyire megváltoztatja a kabátot, de esküvőre és férfiaknak is készít brossokat. Gyönyörűeket.

emersonmade blog emersonmade shop

brooch-seventyseventyone2

seventyseventyone

A seventyseventyone design Gail Myerscough márkája. Brossai igazán retrosak, de kicsit sem idejétmúltak.

seventyseventyone design az Etsy-n seventyseventyone design website

brooch_fabricbutique

fabric boutique

A fabric boutique brossain túl sok a szín, túl sok az élet, de ez nem túl nagy baj, ha közeleg a tél és mindenki előszedi a fekete, szürke és barna cuccait. A fabric boutique azonban nem csak  a kész brossokat árulja, hanem a szabásmintát is.

fabric boutique az Etsy-n

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra