term ID:
parent cat ID:15
parent cat ID 1:
post ID:33700
category_15 #fc218e

Mi történt a tűsarokkal? A gömb vagy a lánc a menőbb?

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Mi történt a tűsarokkal? A gömb vagy a lánc a menőbb?

Myreille - Publikálva:

shoesss14_01

Idén tavasszal meglepően sok érdekes cipősarokkal kísérleteztek a divatdiktátorok. Ebben az esetben az “érdekes” nem számít dicséretnek. A tűsarok a nőiesség, a csábítás, a vagányság szimbóluma, újító gondolat volt, amikor megszületett, és a cipőevolúció része, hogy mindig jönnek új és újabb dolgok, de íme három ötlet, amely remélhetőleg hamarosan a “kipróbáltuk, nem jött be” cipőtörténelem része lesz. Tulajdonképpen a Céline nem okozott csalódást. A szőrös papucsai után már minden mélységet ki- és elnézek nekiki. Idén tavasszal a geometriával akasztottak bajszot és a végeredmény ékesen bizonyítja, hogy a gömbsarok miért holtában született ötlet, és füle miért a teáscsészének van, nem pedig a cipőnek.

shoesss14_celine01

Céline

shoesss14_celine02

Céline

A magyarul kicsit vicces, amúgy viszont nagyon is vállalható Tibi New York 2014 tavaszára behúzta a legmenőbb táskát és a legbénább papucsot. Bőrrel fedett fa sarok bazinagy giccsekkel, ez ki gondolta komolyan?
shoesss14_tibi

Tibi

Tom Ford is nagyot akart dobni, de a végén az ezerszer lerágott domina-vonalra bukott rá: bőr és lánc. Tűsarok láncból. Persze, nem esik össze, mint a lánc, csak úgy néz ki… Értem én, hogy van benne erotika és provokáció, de mindez a leleményesség nélkül túl direkt, túl üres.
shoesss14_tomford

Tom Ford

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra