Bogi retro-rágókájából totemállat

Radics Rozi

Egyedi ruhák és rengeteg életbevágóan fontos vidám apróság. Keresd a nyulat!

A Húsvét már régen lecsengett, a Pozsonyi út 9-ben (Bejárat a Katona József u. felől.) azonban mindig van egy kis utórezgés, legalábbis, ami az ünnep nyulabbik felét illeti, méghozzá a Minimálnyulat.
Szalma Bogi hihetetlenül jó emlékezőtehetségének köszönheti, vagy a babakori fotójának, de pontosan fel tudta idézni valamikori nyuszi formájú rágókáját! Bizonyára mindannyiunknak volt rágókája, de az pólyás énünkkel együtt feledésbe merült. Bogiban a mai napig él a retro baby, sőt neki köszönhetjük a sárga tapsifülest.

Bogi és a híressé lett rágóka


Cégér


A Pécsi Egyetem Művészeti Karán találkozott Dulibán Bernivel, ketten alapították meg a MUSUT- Musziságok Súlyosságok kis boltját, a cégéren a már említett Minimálnyúl pózol.
Szájhagyomány útján mindenki csak Nyuszisboltként emlegeti őket. A parányi boltocska azonban nem csak a sárga nyuszóka privilégiuma, hanem a bringások és a nagyvárosi nőcskék, paradicsoma is egyben. A küllőszemű gyerekek igazi kerekes ínyencségek, Bogi és Berni ruha kollekciói, pedig elsősorban bringázáshoz készültek. A nyeregben is légy lélegzetelállítóan nőies!

no images were found


www.musu.hu

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra