Mustra: 25 bevállalós borítéktáska

Myreille

Alkalmi táskák bevállalós csajoknak. Fejezd ki az egyéniségedet borítéktáskával!
Egy nőnek sohasem lehet elég táskája. (És cipője.) Alkalmi ruhához nem lehet a “malaclopót”, a most oly divatos hatalmas táskát felvenni, kell egy borítéktáska (clutch).
A divat hajnalán ez a táska éppen formájáról kapta a nevét, bár azóta nincsenek szigorú követelmények, méretezési szabályok. A borítéktáska jellemzője, hogy csak kicsivel nagyobb, mint egy pénztárca, csak a legszükségesebbek férnek bele – púder, rúzs, mobil, zsebkendő -, lapos, formája még most is gyakran emlékeztet a borítékra és nincs pántja.
A nagyobbakat olykor hónalj alá is csapják, de főként kézben tartják.
A borítéktáska a vörös szőnyeg jellemző kiegészítője, híres divattervezők éppen ezért többfélét is tartanak a kínálatukban, azonban ha valakinek nem kell rendszeresen a híres kárpiton pózolni a fotósok előtt, akkor is évente előfordul legalább egy esküvő, egy üzleti fogadás és egy ballagás. Színházról már nem is beszélek, pedig ezzel a ráadással minden férjet meg lehet győzni a borítéktáska nélkülözhetetlenségéről.
Pár éve megdőlt a szigorú öltözködési szabály, hogy a cipő, táska, öv egy alomból kerüljön ki, most csak annyi az elvárás, hogy stílusosan összepasszoljanak. Ez a szabadság lehetővé teszi, hogy egy visszafogott, már-már konzervatívba hajló ruhát és cipőt egy bevállalós borítéktáska egészítsen ki, mintegy önkifejezési eszköz.
Hozzád melyik táska illik?

Alexander McQueen


Alexander McQueen


Alexander McQueen


Betsey Johnson


Bottega Veneta


Lulu Guinness


Lulu Guinness


Lulu Guinness


Monsoon


Giuseppe Zanotti


Jimmy Choo


Mary Frances


Mary Frances


Nine West


Nordstorm


Peep Toe Shoes


Sondra Roberts


Sondra Roberts


Alexander Wang


Santi


Santi


Menbur Siempreviva


Nahui Ollin


Kate Spade


Magid

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra