term ID:
parent cat ID:15
parent cat ID 1:
post ID:16748
category_15 #fc218e

Nyári stíluskaland: 3 virtuális kirakat

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Nyári stíluskaland: 3 virtuális kirakat

Radics Rozi - Publikálva:

A népművészet díszítőelemei és a romantika újratöltve no meg egy kis infantilizmus. Elfogult, virtuális kirakat. Kreatív, egyedi, és feltűnő göncökre érdemes vadászni. Nem kell feltétlenül nyakunkba venni a várost egy-egy mutatós darabért, böngészhetünk az interneten is. A Meska 2008-ban alakult, mindenféle kézműves portékát kínál az arra “járóknak”. Az eltelt, röpke három év alatt kapott hideget-meleget egyaránt, ami az árukészletét illeti. Állja a sarat és egyre több izgalmas, tervezővel bővül. 3 tervezőtől háromféle stílusú göncöket válogattunk kedvcsinálónak. Marosi Kriszta, Psycat, divattervező, a magyar népművészet díszítő elemeit csempészi ruháiba, kiegészítőibe. A hagyományőrzésnek ezt a különleges útját választotta.

Mai Matyó/Psycat

Időtlen divat/Psycat

Hímzett, magyar népi motívumos karkötő/Psycat

A Retromantic, egy széplelkű testvérpáros, Csontos Kriszti és hugicája, vállalkozása. Náluk minden a romantika jegyében zajlik. Egyszerű trikókból varázsolnak mutatósat, nőieset.

Egyszerű trikóból romantikus felsőrész/Retromantic

Az antik horgolás újra nagy dobás/Retromantic

Farmerral remek viselet/Retromantic

A Foltbolt bohém szoknyáihoz nagy adag merészség szükséges. Van, aki megállja a helyét ezekben a bolondos kis darabokban…

A matróz trend itt is tarol/Foltbolt

Bájos cseresznyés/Foltbolt

Júniusi pipacsmezők/Foltbolt

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra