term ID:
parent cat ID:15
parent cat ID 1:
post ID:8741
category_15 #fc218e

Őrület és zsenialitás határán: uniszex szandál

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Őrület és zsenialitás határán: uniszex szandál

Myreille - Publikálva:

Eredetileg kecses női lábra tervezték, de férfiak is hordhatják. Állítólag. Uniszex farmer és kabát után itt az uniszex szandál. Hordanád?

Tiffany Tuttle felkapott cipőtervező jegyzi a LD Tuttle márkát. (Amúgy az LD Tuttle-ben LD férje nevének kezdőbetűi.) 2010-es tavaszi/nyári kollekciójában a csizma és a szandál keresztezéséből született lábbelikkel keltett feltűnést. A csizma-szandál hibridek közül is a legnagyobb siker a The Wolf Black könyvelheti el. Az egészen lapos talpú szandál ugyanis uniszex viselet és ilyet a római saru óta nem láthattunk, leszámítva az a néhány stílustalan, ám praktikus uniszex papucsot és gyógyszandált.

The Wolf Black

Egyértelmű, hogy a The Wolf Black igazi mérföldkő a divat történetében, hiszen mindenféle változtatás nélkül stílusos és vagány viselet nők és férfiak és nők számára egyaránt –  már aki képes elviselni, hogy a bokája körül egészen vastag bőrréteg legyen a nyári kánikulában… -, ráadásul azon ritka ruhadarabok egyike, amelyeket a férfiak vettek át a nőktől. A legtöbb uniszex cucc ugyanis eredetileg férfi kiváltság volt, amit a nők is el kezdtek hordani.

Tiffany Tuttle cipőire jellemző a vagányság (meghökkentő cipősarkok, bőrszalagok, csatok) és a vadság. 2010 tavaszi/nyári kollekciójában a fekete, fehér, szürke és barna cipők mellett még feltűnik egy-egy arany, de nyoma sincs az élénk, nőcis színeknek, mintha az lenne a cél, hogy a cipők beleolvadjanak abba a városi dzsungelbe, amelyet taposnak. Kényelmesek, praktikusak, azonban rafinált megoldások és meghökkentő ötletek miatt az LD Tuttle cipők egyediek, feltűnőek.

The Shatter Black

The Up Cloud

The Moon Black

The Clear Clay

The Sheer Sludge

LD Tuttle web>>

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra