Őrület: esőkabát a kedvenc táskádnak

Myreille

Nincs többé aggódás, sem kínzó kérdés, mi történik, ha a fél millás kistáskával kellene esőben közlekedni. Vegyél esőkabátot a táskádnak is!
raincoatbag02
A The Handbag Raincoat végtelenül elegánsan (és szórakoztatóan) töltött be azt a piaci rést, ami annyi álmatlan éjszakát okozott a táskák szerelmeseinek: esőkabát a táskának.
A táskák használati utasításban általában szerepel – akkor is, ha nem olvasod el -, hogy a táskát illik víztől távol tartani. A legtöbb nő számára nem okoz problémát, hogy fürödni ne a kedvenc táskájával menjen, de milyen óriási probléma, ha esik az eső és két méternél nagyobb távot kell megtenni ebben a rettentő időben. Eddig sokan lemondtunk a Chanel, a Fendi vagy a Louis Vuitton táskákról, csak hogy könnyebb legyen az életünk. Most viszont nincs több kifogás! Éljen a táskaesőkabát, amit száraz időben a táskában lehet hordani, esőben, hóban, szélben pedig védelmet nyújt “kis kedvencünknek”.
raincoatbag02b
raincoatbag03
raincoatbag04
raincoatbag05
raincoatbag06
Márkás táskát és táskaesőkabátot minden nőnek! 25 dollár a táskaesőkabát, nincs az az árfolyam, amin ne érné meg, vagy ilyesmi…

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra