term ID:
parent cat ID:15
parent cat ID 1:
post ID:31825
category_15 #fc218e

Pliszé: 5 nagyon divatos rakott szoknya

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Pliszé: 5 nagyon divatos rakott szoknya

Myreille - Publikálva:

szoknya01

Ismét divat a rakott szoknya. A régi klasszikusok mellett a tervezők új, elképesztő ötletekkel is előálltak. Pliszé-mustra. Kislányként rengeteg rakott szoknyám volt – szépen pörögtek – kék, az úttörő egyenruhámhoz, piros, mert szerettem a színét és ragaszkodtam a piros ruhákhoz, és később, amikor anyukám régi ruháit hordtam, akkor szürke és sötétzöld pliszékkel díszített szoknyákat hordtam, amelyeket 20 évvel korábban a nagymamám varrt. Szerencsére ezek a szoknyák még ma is megvannak. Sőt, éppen a minap került a kezembe a selyem ballagási szoknyám – közel 20 éves -, amely nagyon hasonlít erre a Burberry szoknyára. (Már csak bele kell fogynom, szép terve ez 2014 tavaszára…)

szoknya_burberry

Bőr rakott szoknya/Burberry London (Fotó: net-a-porter.com)

szoknya_bymalenbirger

A vasalt hajtások és a színek játéka. Őrült jó!/By Malen Birger (Fotó: net-a-porter.com)

szoknya_gucci

Anyu a 70-es évek elején, majd én a 90-es évek elején egy nagyon hasonó szoknyát hordunk, de a hajtás levarrt része hosszabb volt. A képen viszont egy Gucci szoknya látható. Jó a színe, jó a szabása, örök darab akkor is, ha a pliszé nem divat. (Fotó: net-a-porter.com)

szoknya_miumiu

Rakott szoknya MiuMiu-tól. Igazán elegáns és közben a csíkokkal dekadens. (Fotó: net-a-porter.com)

szoknya_tibi

Piros szoknya kell. Ez a Tibi, igen Tibi New York egyik legszebb darabja, bármikor elfogadnám. Amúgy kobalt, fekete és fehér színben is kapható. (Fotó: net-a-porter.com)

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra