term ID:
parent cat ID:15
parent cat ID 1:
post ID:45055
category_15 #fc218e

Sárga és kék – tavaszi nagytakarítás a gardróbban

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Sárga és kék – tavaszi nagytakarítás a gardróbban

Myreille - Publikálva:

Az év színei (rózsakvarc és a serenity kék) egészen távol áll tőlem, viszont szürkéim és feketéim mellett színesedem. Jönnek a sárgák és a kékek!  

Sárga és kék - tavaszi nagytakarítás a gardróbban

Sárga és kék – tavaszi nagytakarítás a gardróbban

Az elmúlt egy évem azzal telt, hogy a legtöbb ruhámat feketére (és szürkére) cseréltem – bár még mindig kell egy-két fekete felső és nadrág -, idén tavasszal színesedni fogok. Púderrózsaszínt, pinket és csodát azért ne várjatok!

Ha táskában kellene elmondanom, milyen vagyok, ezt a négyet választanám, de persze, egyiket se vettem meg...

Ha táskában kellene elmondanom, milyen vagyok, ezt a négyet választanám. Persze, egyiket se vettem meg…

Én: Képzeld, vettem egy táskát! Kitalálod, milyen színű? Barátnőm: Sárga! Én: Nem! Barátnőm: Kék! Én: Ez gyors volt! Barátnőm: Vannak játékok, amelyeket jók veled játszani, de ez nem az.

Kék táskától a kék táskáig: Fekete, szürke, sárga, kék, esetleg némi meggypiros, mély lila és smaragdzöld. Ezekkel összefoglalható, milyen színek érdekelnek és milyen színeket hordok szívesen.

A sárga korszakom egyértelműen Orla Kiely sárga táskájával kezdődött. Majd amikor a kék táskám tönkrement nagyon szerettem volna egy hasonló feketét, mint a képen Zac Posen táskája, de minél több táskát nézegettem, egyre inkább a sallang mentes változatok tetszettek – pár hete a birodalomépítési terveimmel is felhagytam – és miközben olyan szürke táskákat kerestem, mint az alsó sor első táskája, ami (sajnos) egy Givenchy, aliexpresszen bekockáztattam egy kék táskát, ami nagyon hasonlít Rebecca Minkoff kék táskájára, csak jóval olcsóbb, nincs rajta semmilyen márkajelzés és annyira egyszerű, hogy az már gyönyörű. Várom, hogy hozza a postás és kiderül, mit vettem…

Ruházkodásra nem akarok/szeretek sokat költeni és hibába tetszik egy-egy gyönyörű táska vagy cipő, nem érzem úgy, hogy nem tudok nélküle élni. Néha eszembe jut, hogy egy Jimmy Choo vagy Louboutin cipőt minden nő megérdemelne, de azt is tudom, hogy a cipőnek ugyanúgy kell a közönség, mint a színésznek, és engem ez a színházasdi egyáltalán nem hoz lázba. (Persze, ki tudja, hogy jövőre vagy 5 év múlva mi lesz, de most erre a tavaszra figyelek.)

Mondanám, hogy körömlakkokban sincsenek nagy újdonságok, de nem igaz, mert a vérvörös pirosom mellett még mindig nagy kedvencem a Catrice Rasberryfields Forever-je, újabb esélyt kapott a essence, mert a Miss Captain gyönyörű és meg is hálálta az új esélyt. Kacérkodom még az OPI zöldjével is, de leginkább azt remélem, hogy más márkánál is megtalálom ezt a zöldet, mert ilyen zöld kell.

Mondanám, hogy körömlakkokban sincsenek nagy újdonságok, de nem igaz, mert elhagytam a kedvenc márkám – bénák a színei –  és a vérvörös pirosom mellett még mindig nagy kedvencem a Catrice Rasberryfields Forever-je. Újabb esélyt kapott a Essence, mert a Miss Captain gyönyörű és meg is hálálta. Kacérkodom még az OPI zöldjével is, de leginkább azt remélem, hogy más márkánál is megtalálom ezt a zöldet, mert ilyen zöld kell.  

Már télen nézegettem sárga kabátokat, mert mennyire jó lenne a sok feketémhez, erre pár napja a New Yorkerben szembejött egy a curry színű Amisu kabát. Halálos szerelem első látásra, de még nem vettem meg. Holnap megint megnézem... Bár minél többet nézem, annál biztosabban tudom, hogy nekem találták ki.

Már télen nézegettem sárga kabátokat, mert jó lenne a sok feketémhez, erre pár napja a New Yorkerben szembejött a curry színű Amisu kabát. Halálos szerelem első látásra, de még nem vettem meg. Holnap megint megnézem… Bár minél többet nézem, annál biztosabban tudom, hogy nekem találták ki.

Sárgát eddig csak feketével akartam hordani, de most egyre inkább a sötétkékkel látom magamon. Tehát kék nadrágot is kell vennem. Szerencsére fogytam, így ez  egy újabb jó ok a nadrág vásárlásra. (Mert nekem ok is kell a vásárlásra…)

 

Panyizsuszi bogyó fülbevalói nagy kedvenceim, amióta gyerekeim vannak. - Kisgyerek mellett mindig gond volt a logós fülbevaló, a fiaim rendszeresen abba kapaszkodtak. - De most már nagyon és az übernőies és szexi hosszú fragil lett a kedvencem.

Panyizsuzsi bogyó fülbevalói nagy kedvenceim, amióta gyerekeim vannak. – Kisgyerek mellett mindig gond volt a logós fülbevaló, a fiaim rendszeresen abba kapaszkodtak. – De most már nagyon és az übernőies és szexi hosszú fragil lett a kedvencem. 26 féle színben kapható, tehát van élet az acélkéken túl is, legalábbis másnak…

Mindenkire másként hat, ha mindjártnegyven. Nálam az egyik jele a 10 centis cipősarkak. - Ez egy H&M cipő. Divatbloggerek valószínűleg szívinfarktust kapnak, hogy én ezt mégis hogy gondolom, de nem örök életre vettem cipőt, hanem addig akarom hordani, amíg kedvem tartja és egyébként is akciós volt.

Ez egy H&M cipő és baromi kényelmes. Divatbloggerek valószínűleg szívinfarktust kapnak, hogy én ezt mégis hogy gondolom, a H&M cipő a cipők nagyjából legalja, de nem örök életre vettem, hanem addig akarom hordani, amíg kedvem tartja és egyébként is akciós volt.

Mindenkire másként hat, ha mindjártnegyven. Nálam az egyik jele a 10 centis cipősarkak, bár még mindig vagyok annyira kényelmes, hogy amikor az oviba rohanok egyszerű sportcipőt húzzak, és mivel főleg itthonról dolgozom, a nőcis cipőim többet időznek a szekrényben, mint a lábamon. Persze, az igazságnak az is része, hogyha választanom kell, hogy minden nap magassarkú vagy itthoni munka, akkor egyértelműen és kétely nélkül az utóbbit választom.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra