term ID:
parent cat ID:15
parent cat ID 1:
post ID:14503
category_15 #fc218e

SS11: Divatos gyümölcsök, gyümölcsös divat

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

SS11: Divatos gyümölcsök, gyümölcsös divat

Myreille - Publikálva:

Narancsliget a blúzon, banán a cipőn, körte a táskán. Ne csak edd, vedd magadra a gyümölcsöt! Orla Kiely körtés táskája a reto őrület nyitányakor jelent meg, de a mai napig nem ment ki a divatból. Én legalábbis még mindig elfogadnék egy ilyet. Közel sem ilyen egyértelmű a helyzet Stella McCartney és Charlotte Olympia idén nyári kreációival. (Gyümölcsös próbálkozások persze mindig akadnak, ezért a két “kakukktojás” cipő, amely egyetlen nagy divatházhoz sem tartozik.)

Stella McCartney, Charlotte Olympia, Orla Kiely és még néhány divatguru gyümölcsös elképzelése

Stella McCartney 2011-es tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján azzal sokkolta a nagyérdeműt, hogy néhány modelljére toszkán stílusú, citrusos asztalterítőt adott, majd táskát is készített a “maradék” anyagokból. Már terítőn is túl harsány ez a minta, nem hogy ruhán, bár minél tovább nézegetem a szoknyát, annál jobban retinámra ég a kép és most már közel sem olyan sokkoló, mint legelőször. A táskák pedig egészen jók…

Stella McCartney (SS11)

Charlotte Olympia nem állt meg a narancsligetnél, egész gyümölcstálat álmodott cipőre, illetve cipőnek. A Bananas Is My Business elnevezésű cipő nevével és £970-os árával nem igen hagy kérdéseket. Tetszik, de áhítozom utána. Persze, készült a cipőhöz illő banántáska eper gingallóval.

Bananas Is My Business - Charlotte Olympia (SS11)

 

Ha tetszett a cikk, csatlakozz te is a moksha.hu Facebook közösségéhez!

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra