term ID:
parent cat ID:15
parent cat ID 1:
post ID:8469
category_15 #fc218e

A stílusbűntettre mentség a divat?

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A stílusbűntettre mentség a divat?

Myreille - Publikálva:

Zoknis, NSZK-s szandálon szocializálódott nemzedékünknek most el akarják adni, hogy a zokni szandállal menő. Te beveszed?

Vannak dolgok, amelyeket egy férfi ne tegyen meg, akármit is diktálnak a divatguruk.

Betűrt pulcsi övvel

Alexander McQueen, 2010 tavasz-nyár

Hiába Alexander McQueen nevével fémjelzett az összeállítás, és hiába “csak” egy vékony, kötött pulcsiról van szó, igénytelen a nadrágba gyűrt pulóver. Az övcsatra, akármilyen márkás és különleges, nem vagyok kíváncsi, ha a férfin pulóver van.

Szandál zoknival

Bottega Veneta 2011 tavasz-nyár (fotó: www.gq.com)

A legtöbb bonyodalmat a férfiak öltözködésében a zokni okozza. Nem menő teniszzoknit/térdzoknit rövidnadrággal és/vagy szandállal viselni. Legalábbis ezt állítja minden nő.

Bottega Veneta meg se próbálja jó irányba terelni a férfiakat. A 2010-es tavaszi/nyári kollekció bemutatásakor a mezítláb hordott lakk, makkos cipőt erőltette – hasonlót Faludynak tudtam csak megbocsátani -, a 2011-es tavaszi/nyári-n pedig a szandált zoknival népszerűsíti, és nem csak hosszú- vagy rövidnadrággal, de még fürdőgatyával is. (Halkan jegyzem meg, hogy nincs kiábrándítóbb egy zokniban és alsógatyában feszítő pasinál. A hatást legfeljebb még egy necctrikóval lehet megfejelni…)

Szerinted, mi a legnagyobb stílusbűntett, amit férfi elkövethet?

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra