Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Gratin de pommes de terre au curry

Jóképű, chilivel szórt burgonyás pogácsa

Rakott krumpli sietősen serpenyőben

Kakukkfüves fokhagymakrémleves

Téli krémleves halványító zellerrel és fehérrépával

Egy régi nyár emléke: Fish Chowder

Indiai-magyar konyha: fűszeres paprikás krumpli

Télen-nyáron: carbonara krumpli a sűtőből

Amikor jó vagyok magamhoz: vajban sült krumpli

Fokhagymás oldalas vajas krumpli-cukkini pürével

Házias reformkonyha: tejfölös krumplifőzelék

Borjú vadasmártással és sült krumplinudlival

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Gratin de pommes de terre au curry

Publikálva:

A pizza és a hamburger kombinálásával született pizzaburger egy szörnyszülött, ám a francia gratin és indiai krumpli curry találkozása maga a mennyország.

Jóképű, chilivel szórt burgonyás pogácsa

Publikálva:

Fogalmam sincs, hogy milyen az igazi burgonyás pogácsa, de annyira jó tésztát dobtam össze, hogy muszáj feljegyeznem, mert legközelebb is ilyet akarok enni.

Rakott krumpli sietősen serpenyőben

Publikálva:

Csupán 3 hozzávaló és minimális munka és kész a rakott krumpli. Na jó, a hamis rakott krumpli, de ennyi csalás bármikor belefér egy sietős napon.

Kakukkfüves fokhagymakrémleves

Publikálva:

Laktató, finom és a gyomron keresztül a lelket is felmelegíti, mégis egyszerű és elronthatatlan. Csak annyira fokhagymás és fűszeres, hogy a gyerekek is szeretik.

Egy régi nyár emléke: Fish Chowder

Publikálva:

Ha Írországra gondolok, akkor eszembe jut a tenger, a smaragdzöld mezők, a kövekből rakott kerítések és a mennyei fish chowder.

Télen-nyáron: carbonara krumpli a sűtőből

Publikálva:

Csak öt hozzávaló: burgonya, szalonna, tejszín, vaj, bors és a végeredmény egy mennyei étel. Szerencsére sok előkészületet sem igényel.

Fokhagymás oldalas vajas krumpli-cukkini pürével

Publikálva:

Senkit ne ijesszen el az a tény, hogy ennek az ételnek az elkészítése közel 3 óra, mert ebből az előkészítés csupán fél óra, a többit a sütő dolga.

Visszaugrás a navigációra