Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Kókusztejes céklacurry a sütőből – mert finom!

Currys-kókusztejes (Hokkaido) sütőtökkrémleves

Zseniális curry sárga gévagombából

Gratin de pommes de terre au curry

Currys-diós (Hokkaido) sütőtökkrémleves

Kókusztejes-currys sárgarépakrémleves

Csak 5 hozzávaló: currys édesburgonya-krémleves

“Együk ki a hűtőt” avagy egyszerű zöldséges curry

Nem hétköznapi: spenótos csicseriborsó curry

Sütőtök curry csirkemellel vagy anélkül

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:
Kókusztejben sült cékla

Kókusztejes céklacurry a sütőből – mert finom!

Publikálva:

A gyerekeimmel a szakácsművészetem beleragadt a “rizs hússal” kombóba, pedig remek ötleteim vannak és olykor meg is főzöm magamnak. Például céklából, kókusztejből és curry fűszerkeverékből…

Zseniális curry sárga gévagombából

Publikálva:

A csirke curry az egyik kedvenc ételem, de nem szoktam túlbonyolítani. Most elkészítettem sárga gévagombából és jelentem, így is remek!

Gratin de pommes de terre au curry

Publikálva:

A pizza és a hamburger kombinálásával született pizzaburger egy szörnyszülött, ám a francia gratin és indiai krumpli curry találkozása maga a mennyország.

Currys-diós (Hokkaido) sütőtökkrémleves

Publikálva:

A Hokkaido (red kuri squash) a legfinomabb sütőtök, már az királyi eledel, ha megsütöm, de currys-diós krémleves formájában is öt csillagot érdemel.

Kókusztejes-currys sárgarépakrémleves

Publikálva:

Forró, fűszeres, különleges, mégse kellenek hozzá bonyolult alapanyagok. A legjobb lélekmelegítő zord, téli napokra.

Sütőtök curry csirkemellel vagy anélkül

Publikálva:

Sütőtök curryt kétféleképpen szoktam főzni: magamnak chilivel és hús nélkül, a családnak hússal chili nélkül. Mindkettőt imádom!

Visszaugrás a navigációra