Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Sajtos-tejfölös pogácsa búbánatos napokra

Lepénykenyér szendvicsekhez, tunkoláshoz

Édes élet, édes pizza: vaníliás-ananászos

Régimódi szilvás lepény fahéjas cukorral

A világ legjobb pizzája, avagy a véletlen margójára

Mellékállásban istencsászárnő: fahéjas koszorú

Nyári kaland a télben: mézes-kakukkfüves grissini

Édes január: vajas-mazsolás zsemle

A házi kifligyár legjobbja: mézes-köményes kifli

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Sajtos-tejfölös pogácsa búbánatos napokra

Publikálva:

Vannak napok, amikor a hűtően szomorúan árválkodik egy megszáradt sajtdarab és az eget is szürke fellegek takarják. Sütni sincs kedvem, de azért gyorsan összedobok valamit.

Édes január: vajas-mazsolás zsemle

Publikálva:

Nem tudok ráunni a vajas-mazsolás zsemlére, ha van mellé egy pohár forró kakaó. Mivel évek óta nem ettem, megpróbáltam megsütni. Isteni lett!

Visszaugrás a navigációra