Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Lencseleves garam masalaval és gerslivel

Gratin de pommes de terre au curry

Receptek a Marigold hotelből – Kóstold meg Indiát!

Zellerhasábok tandoori masala fűszerkéregben

Nem hétköznapi: spenótos csicseriborsó curry

Uborkaszezon: magyaros, görög és indiai

Korianderes-fokhagymás sárgabarack chutney

Indiai főzőiskola Kavitaval – Molagootal és a többiek

Indiai kaland: Ide nekem a mangó lassit!

Paradicsomos vöröslencse lepénykenyérrel

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Lencseleves garam masalaval és gerslivel

Publikálva:

Forró, fűszeres, tartalmas. Az egyik legfinomabb húsmentes leves őszi-téli hétvégékre. Az indiai garam masala fűszerezés a zöld lencsének is jól áll….

Gratin de pommes de terre au curry

Publikálva:

A pizza és a hamburger kombinálásával született pizzaburger egy szörnyszülött, ám a francia gratin és indiai krumpli curry találkozása maga a mennyország….

Uborkaszezon: magyaros, görög és indiai

Publikálva:

A sült csirkemell mellé háromféle saláta készült fürtös uborkából, szinte ugyanazokból a hozzávalókból, semmi munkával….

Korianderes-fokhagymás sárgabarack chutney

Publikálva:

A fűszeres, pikánsan csípős sárgabarack chutney remek gasztoajándék és nagyon jól illik sült húsok, húsgombócok mellé….

Indiai kaland: Ide nekem a mangó lassit!

Publikálva:


A lassi joghurt alapú ital, és a mangóval készített változata a legismertebb. Remek nyári hűsítő, finomabb, mint az eperturmix….

Visszaugrás a navigációra